Мамо, той е достатъчно добър, за да бъде твой син!” – дъщерята извика на майка си

– “Мамо, той може да е твоят син!” – опитва се дъщерята да се допита до майка си.

Тя научила от своя приятелка, че майка ѝ, 43-годишна жена, се среща с млад мъж на 33 години.

Тя дори успяла да ги снима на телефона си. Тя показала тази снимка на приятелката си.

-Мамо, чуваш ли ме, виждаш ли ме? – казала дъщерята, застанала пред майка си.

-Да, какво да ти кажа, ти си пораснала, дъщеря ми. Посветила съм целия си живот на теб. Направила съм всичко за теб. Искам само щастието на една жена, не ми трябва много, – жената се усмихна толкова загадъчно, че дъщеря ѝ го разбра сериозно.

“Какво да правя, защото имаме тристаен апартамент и вила, а какво ще стане, ако майка ми даде всичко това на него?” – мислеше си момичето в жилището на приятелката си.

Тя е единствената дъщеря. Да, тя обича майка си, но да види млад мъж при нея ѝ е неприятно. Мама е красива и привлекателна. Тя разбира, че мъжете се заглеждат по нея. Но да се срещат толкова открито през деня. Тя не е очаквала това от майка си.

-Какво да правя, какво да правя? Трябва да го съблазниш, това е всичко – каза приятелката ѝ.

-Чакай, как? И кой ще го съблазни?

-Коя си ти, разбира се! Не аз, защото съм му съседка, той може да се досети – каза приятелката, превъртайки в главата си блестящ план за предателство.

Този млад мъж купи апартамент в нейната сграда преди две години. Обличаше се по последна мода, беше винаги обръснат и винаги учтив. Той очаровал момичето. В сънищата си тя вече си ги представяше заедно. Но колкото и да се опитвала да привлече вниманието на момчето, той не реагирал. И тогава това.

– “Стара леля, ама все същата” – извади телефона си и направи снимки на двойката.

– “Е, готови ли сте?

-Дори не знам – каза момичето някак замислено.

– “Какво не знаеш? Чакаш той да се ожени за майка ти и тя да му препише всичко под неговата магия?” – прошепна тя.

-Така че на сутринта ще му напишеш съобщение от телефона на майка ти, че тя ще го чака вкъщи. След това ще го изтриеш. Аз ще направя дубликат на ключовете ти. И когато той е при теб, ще те снимам. Майка ти е свободна, само ще ти е благодарна, че си й отворила очите – каза приятелката й с известно възхищение.

Вечерта в апартамента се позвъни. Дъщерята отвори вратата – на прага стоеше някакъв мъж. Приятелката каза какво трябва да облече момичето. Но тя не можа да се сдържи и така посрещна момчето по анцуг.

-Влизай, мама ще дойде скоро, – разбра, че й остава само час.

-Добре е, че Тоня закъснява, дори се радвам, че сме лице в лице…

Стомахът на момичето се стегна. Сега щеше да го изложи на истината. И ще спаси апартамента на майка си и вилата. Тя започна постепенно да разкопчава ципа на костюма си.

Искам да ти кажа, докато майка ти я няма, че много, много те обичам.

-Аз също – продължи да разкопчава ципа тя.

-Аз обичам майка ти, много, не мога да си представя живота си без нея. И тя не може да си представи живота си без теб. Но ти вече си пораснало момиче, всичко ти предстои.

Искам тя да бъде щастлива. Имам апартамент, малък бизнес. Можем дори да ти помогнем да си стъпиш на краката. Просто кажи думата и пусни майка си да си върви.

Катрин дръпна рязко ципа нагоре.

-Добре, ще говоря с нея.

-Добре? Какво казах, на жената ще ѝ е много интересно да разбере за този човек – триумфира приятелката ѝ, показвайки снимките.

-Не е нужно, той наистина обича майка си. И аз искам тя да е щастлива. А това, че ме прегърна, беше от любов към майка ми, – и тя взе телефона от приятелката си и изтри снимката.

Три месеца по-късно дъщерята дойде на сватбата на майка си. Година по-късно двойката била на път за сватбата на дъщеря си.

 

Rate article
Мамо, той е достатъчно добър, за да бъде твой син!” – дъщерята извика на майка си