– “Мамо, сутринта всичко беше наред – започна дъщерята, като се разплакваше отново и отново, – а следобед някой се обади на Франк. Вдигнах телефона по навик

Ребека се прибра разстроена. Днес тя отиде на гости на дъщеря си. Влязла и намерила апартамента в безпорядък. Дъщеря ѝ седяла на пода и плачела. Тя и Франк наскоро се бяха скарали. Затова жената го изгонила. Ребека нямаше представа, че нещата могат да се развият по този начин. Дъщеря ѝ изглеждаше щастлива. Живееха добре, отгледаха две деца. Купиха си апартамент на кредит. Жената не можеше да разбере какво се е случило с тях.

– “Мамо, сутринта всичко беше наред – започна дъщерята, плачейки отново и отново, – а следобед някой се обади на Франк. Отговорих на телефона по навик. И там се чу женски глас: “Скъпа, колко още трябва да чакаш?”. Кейт попита коя е тя. Непознатата закачи слушалката и спря да отговаря на телефона. Тогава Кейт реши да попита мъжа. Той отговорил, че това е грешен номер.

– “Мамо, ти ме караш да изглеждам глупаво! Не ми се вярва. Така че той си събрал нещата и си тръгнал.

Ребека побърза да успокои дъщеря си. Може би наистина бяха сбъркали номера.

На следващия ден дъщеря ѝ се обадила и ѝ казала, че Франк подава молба за развод. Но той щял да плаща ипотеката. Въпреки че кой знае какво ще се случи. Ако той не плати, Кейт определено няма да има достатъчно пари за себе си. Франк увери Кейт, че апартаментът ще отиде за децата. Но Кейт чува нещо друго – любовницата на съпруга ѝ иска разделяне на имуществото.

Те също се нуждаят от място за живеене, а тя е бременна. Не е известно дали това е вярно. Когато се развеждат, Франк уверява бившата си съпруга, че ще плати всичко. А мъжът общува с децата си, Кейт не му е забранявала. Но на страстта му това не се харесва. Възможно е Франк да промени решението си относно изплащането на заема. От лицето му става ясно, че е уморен от жената. А също така е уморен и от нейната бременност. Той трябва да я има по свой начин. Не е ли така?

 

Rate article
– “Мамо, сутринта всичко беше наред – започна дъщерята, като се разплакваше отново и отново, – а следобед някой се обади на Франк. Вдигнах телефона по навик