Кейт се съгласява с предложението на свекърва си, защото това е чудесна възможност да подобрят отношенията си.

винаги, когато Кейт е имала тъмен участък в живота си, тя се е опитвала да преодолее всички проблеми с усмивка на лицето. На това я бяха научили още от детството. Именно тази особеност на момичето привлече Марк. В края на краищата, не му бяха казвали това.

Двойката се срещна в едно кафене. Те стояха заедно и си поръчваха. Марк беше отпред, затова реши да пропусне момичето. След това седнаха на съседни маси и просто си размениха погледи. След това момчето се приближи до Кейт, за да я опознае. Оттогава те се срещат. Майката на Марк отначало не харесва промените на сина си    .

той станал прекалено весел. А когато видяла Кейт, не можела да си намери място, където да седне. Мария кипеше от гняв    .
“Тя не може да се мери с теб!” – крещеше тя – “Ние те отгледахме, научихме те…”

Но на Марк не му пукаше какво мисли семейството му. Той всеки път си спомняше за съвместните им разходки.
Въпреки несъгласието на майка му, двойката се ожени. Младите хора започнаха да живеят при родителите на Кейт. По-късно момичето разбрало, че е бременна. Приблизително по същото време Марк бил уволнен от работа. Родителите на Марк били много възмутени от тази новина, баща му легнал на легло, а майка му получила мизерна заплата. Един ден свекървата решила да помоли сина си и снаха си за помощ.

– Аз не ви моля за пари. Просто бъди до нас. Можете да живеете с нас.

Кейт приела предложението на свекърва си, защото това била чудесна възможност да намери общ език с родителите на съпруга си. Въпреки липсата на пари, тя винаги се стараеше да сготви нещо вкусно за семейството. Когато родила, свекърът ѝ предложил да гледа внучката ѝ. По този начин Кейт успяла да си намери работа на непълно работно време и да печели пари. Грижата за внучката извадила свекъра ѝ от дългогодишното му вцепенение. Минало време и родителите на Марк купили апартамент и се преместили в него, като оставили дома си за младите хора. Те са в чудесни отношения със снаха си.

 

Rate article
Кейт се съгласява с предложението на свекърва си, защото това е чудесна възможност да подобрят отношенията си.