Kai atostogavome, mus apiplėšė. Mums pavyko surasti kaltininką ir pamokyti jį

Po močiutės mirties paveldėjau nedidelį žemės sklypą su namu. Laikui bėgant miesto ribos išsiplėtė ir mano sklypas atsidūrė mieste. Nusprendėme negyventi mažame bute, o atlikti kapitalinį namo remontą ir persikelti ten gyventi.

Jei žinotumėte, kiek pinigų išleidome. Į namą atvedėme vandenį, įrengėme kanalizaciją, parengėme leidimus dujoms ir visiškai dujofikavome savo būsimą būstą.

Tada atėjo laikas įrengti namą. Beveik metus praleidome darydami kapitalinį remontą, keisdami langus ir duris, pirkdami baldus. Tą patį darė ir mūsų kaimynai. Visi planavo artimiausiu metu čia persikelti visam laikui. Visą tą laiką buvome savo naujuose namuose. Remonto metu buvome tokie pavargę, kad nusprendėme pasiimti savaitės atostogas pietuose. Grįžę sužinojome, kad buvome apvogti.

Buvo pagrobta daug vertingų daiktų. Nedelsdami nuskubėjome į policiją ir pateikėme pranešimą. Laikas bėgo, o byla vis dar buvo. Nusprendėme patys jo ieškoti. Mano vyras ėjo aplink ir klausinėjo kaimynų. Galbūt kas nors ką nors matė.

Kaimynai iš kitos gatvės pusės nenorėjo su juo kalbėtis. Maža to, jie net neįsileido mano vyro į savo kiemą. Tai mus privertė sunerimti. Ilgai galvojome, kaip patekti į jų teritoriją, ir radome išeitį. Mano vyras jų kieme paleido kvadrokopterį. Ir ką jūs manote, jų kieme radome daug savo daiktų. Mano vyras iš karto nuvyko pas juos ir parodė filmuotą medžiagą. Pasakė jiems, kad viską grąžintų sveiką, arba mes parodysime policijai mūsų vaizdo įrodymus. Tik po savaitės kaimynai ryžosi grąžinti mūsų daiktus. Beje, jie grąžino viską iki paskutinio gabalėlio.

Nustojome su jais bendrauti, o kiti kaimynai jų vengia.

Rate article
Kai atostogavome, mus apiplėšė. Mums pavyko surasti kaltininką ir pamokyti jį