Исках високо момиче с дълги крака, но се появи малко и крехко бебе.

Спомням си първата си среща със срамен смях, защото тогава, в гимназията, направих първия си опит да целуна момиче, но вместо желаната, получих хубав шамар по бузата.

Оттогава мина много време и през ученическите си години имах много срещи, но така и не намерих тази, която трябва. На работа имам нередовен график, така че е трудно да си намеря момиче, всичките ми приятели вече са женени, затова влязох в интернет, може би там ще намеря някого.

Наскоро се запознах със Сара, много приятно момиче, с което ми беше интересно да си кореспондирам, затова реших да ѝ предложа най-накрая да се срещнем лично, включително да се разходим в парка и да посетим зоологическата градина. Уговорихме си среща, купих букет цветя, дойдох по-рано и я чаках, но останах разочарован. Исках високо, здраво момиче с дълги крака, но там беше малко и крехко бебе. Тя веднага разбра, че нещо не е наред, но се постара да не го показва, и излязохме на разходка.

След разходката двамата отидохме в един ресторант, Сара го избра и аз си отбелязах, че е един от най-скъпите, бях малко изненадан, но се опитах да не се съсредоточавам върху това. И тогава тя започна да поръчва най-скъпите ястия в менюто, което напълно ме обърка. Никога не съм била алчна, но това поведение беше тревожно, както и постоянните ѝ въпроси за работата ми, колко печеля, дали живея сама, имам ли собствено жилище и т.н. Платих за всичко и след това бързо се сбогувах. Никога не бих могъл да си представя, че момиче с толкова обикновена външност ще има такива апетити, винаги съм бил убеден, че само истинските модели се интересуват от финансите на първа среща, но тогава всичко се обърка…

 

 

Rate article
Исках високо момиче с дълги крака, но се появи малко и крехко бебе.