Galite pasveikinti savo sutuoktinį, kad vakar vakare gimė jo sūnus!

Helena ir Adomas suplanavo vestuves iki smulkmenų. Jie nusprendė atsisakyti išpirkos, važiavimo pro paminklus ir pasivaikščiojimo parke. Pobūvis turėjo vykti sniego baltumo palapinėje, pastatytoje ant upės kranto.

Registracija buvo suplanuota kelyje. Po elegantiška arka, papuošta gyvomis gėlėmis, jaunoji pora apsikeis žiedus. Dabar jų likimai susijungė visiems laikams. Po pokylio raudonu limuzinu jie nuvažiavo į vieną prabangiausių viešbučių. Pirmoji jų vestuvių naktis buvo romantiška ir švelni…

Išaušus rytui, Helena perskaitė Adomui draugų atsiųstus sveikinimus. Viena žinutė labai nustebino jaunąją žmoną: “Tu gali pasveikinti savo sutuoktinį, praėjusią naktį jam gimė sūnus!

Adomas neneigė ir neflirtavo, bet nuoširdžiai viską pripažino: jis trumpai susitikinėjo su Inna. Žinojo, kad ji nuo jo laukiasi, tačiau neatsisakė kūdikio ir buvo pasirengęs padėti jiems finansiškai. Jis labai myli Heleną ir bijo ją prarasti labiau už viską pasaulyje, todėl nieko jai nesakė.

Helenai ir Adomui prireikė beveik dvejų metų, kad susitvarkytų šeimyninį gyvenimą, mergina galiausiai sugebėjo atleisti sutuoktiniui. Ji taip svajojo apie kūdikį, tačiau jai vis nepavykdavo pastoti.

Inna visą tą laiką negailėjo laiko ir dėjo daug pastangų, kad sugriautų Adomo šeimą. Ji dažnai sėdėdavo su kūdikiu ant suoliuko prie jų daugiabučio, kuriame gyveno jauna pora.

Vieną dieną Helena ir Adomas smarkiai susipyko. Inna parašė Helenai, kad Adamas nori ją palikti ir nori susieti savo gyvenimą su moterimi, kuri su juo susilaukė vaiko, nes Helena, matyt, buvo tuščias kiautas. Tuomet Adamas savo sutuoktinei pasakė, kad ji gali galvoti, ką nori, bet jis nejaučia Inai jokių jausmų ir tik padeda kūdikiui.

Korporacijos vakarėlis pasirodė tiesiog nuostabus, o kuklioji Helena iš tiesų jį paleido. Alkoholio jūra, karšti šokiai ir konkursai palaikė norą bent trumpam pamiršti save…

Kitą rytą prie jos priėjo viršininkas ir pasakė, kad praėjusios nakties įvykiai neturėtų paveikti jų darbinių santykių. Jis pridūrė, kad ką tik davė jai laisvadienį, todėl ji negali tikėtis santykių tęsinio, ir tikėjosi, kad niekas nesužinos apie tai, kas įvyko.

Helena nesuprato, kaip tai galėjo nutikti. Kai ji atsidarė telefoną, jame buvo daugiau nei dvidešimt praleistų Adomo skambučių. Kai ji išėjo iš darbo, vyras laukė jos prie biuro pastato su didžiuliu glėbiu rožių. Jis maldavo jos patikėti, kad tikrai myli tik ją.

Po mėnesio mano vaikystės draugė sėdėjo su manimi kavinėje ir klausė, ką jai daryti. Helena netrukus turėjo tapti motina, bet neskubėjo priimti sveikinimų, nes nežinojo, kas yra kūdikio tėvas.

Iš pradžių ji norėjo atsikratyti kūdikio, bet paskui nusprendė, kad galbūt jis bus galutinis taškas jos santykiuose su vyru: arba jie pradės gyventi kaip visavertė šeima, arba išsiskirs…

 

 

Rate article
Galite pasveikinti savo sutuoktinį, kad vakar vakare gimė jo sūnus!