Atsibudau geros nuotaikos ir nusprendžiau išgerti kavos. Tačiau ant stalo nebuvo kavos aparato.

Mano tėvų bute pagaliau buvo baigtas remontas ir jie išsikraustė iš mūsų buto. Tai buvo tarsi atostogos, vėl buvome namuose vieni. Pabudau geros nuotaikos ir nusprendžiau išgerti kavos. Tačiau ant stalo nebuvo kavos aparato. Nustebusi peržvelgiau visas spinteles. Tuščios. Daugiafunkcinės viryklės taip pat nebuvo. Tai buvo paslaptis. Tirpią kavą užpyliau verdančiu vandeniu ir išgėriau. Nuotaika jau buvo sugadinta.

Kai pabudo vyras, pasidalinau su juo naujienomis. Na, kur galėjo dingti technika. Mano vyras padarė prielaidą, kad mama išmetė kavos virimo aparatą ir multicookerį. Iš pradžių nepatikėjau. Juk ji mieliau juos pasiimtų arba atiduotų draugams, nei išmestų tokią brangią įrangą. O paskui, kas žino. Ji visada manęs nemėgo. Galbūt ji taip pasielgė iš pykčio. Ji negali man atleisti, kad jos sūnus mane labai myli.

Visą butą perėjome tris kartus. Bet faktas liko faktu: buitinė technika “kaip karvė liežuvį apsilaižė. Mano vyras paskambino tėvams, bet jie sakė nieko nežinantys. Gal taip ir geriau. Kitą dieną nuėjome į parduotuvę ir nusipirkome naują kavos virimo aparatą ir daugiafunkcinį aparatą. Modeliai buvo daug šaunesni, ir aš buvau patenkinta. Kaip sakoma, “sėkmės nebūtų, bet nesėkmė padėjo”.

Po savaitės be jokio įspėjimo atvyko mano tėvas ir mama. Jie įėjo patys, duris atidarė raktu. Jie net nepasisveikino. Jie buvo pamiršę kai kuriuos daiktus ir atėjo jų pasiimti. Mano uošvė nuėjo į kambarį, o po 10 minučių grįžo į virtuvę su kažkokiais paketais. Juose buvo kavos virimo aparatas ir daugiafunkcinė viryklė. Pasiėmę daiktus giminaičiai greitai išvyko. Jie nieko nepaaiškino.

Mes su vyru taip ir nesupratome, kas tai buvo. Tačiau nuotaika buvo sugadinta. Daugybė įrangos mūsų niekaip nedžiugino. Būtų buvę geriau, jei mano uošvė būtų atidavusi dalį daiktų, kuriuos buvo paslėpusi. O dabar tarsi neturėjome jokios naudos iš naujų pirkinių. Ir kam tokios staigmenos?

Ką jūs manote apie tai, kaip pasielgė jūsų uošvė?

Rate article
Atsibudau geros nuotaikos ir nusprendžiau išgerti kavos. Tačiau ant stalo nebuvo kavos aparato.