Емилия отива при врачка, за да премахне злото око от дома и децата си! И тогава тя решава да организира парти за новодомците…

Емилия имала огромно желание да има собствен дом и заедно със съпруга си работили неуморно, за да сбъднат мечтата си. Накрая желанието им се сбъднало и те се преместили в новия си дом заедно с децата си. След преместването обаче започнали да се случват странни неща. Децата се разболели, котката станала неспокойна, а в къщата се появило тревожно усещане. Самата Емилия почувствала, че в сърцето ѝ има мрак. Нейна приятелка предположила, че някой им е хвърлил лошо око, мотивиран от завист към мечтата им. Приятелката познавала една стара жена, която можела да помогне, и Емилия и приятелката ѝ веднага отишли на адреса   .

любопитството се смесило със загриженост, когато старицата попитала Емилия за източника на такава силна враждебност. В продължение на три часа мъдрата старица работила усърдно, за да премахне злото око, и споделила знанията си за това как да защити дома си. Тя посъветвала Емилия да бъде предпазлива при посрещането на непознати и ѝ дала препоръки как да неутрализира евентуалните негативни последици, ако те неволно влязат в къщата. “Ти си разцъфнала!” – възкликна приятелката на Емилия и с нетърпение очакваше завръщането ѝ на улицата. “Баба ли ти помогна?” Благодарна за помощта, Емилия отговори: “Благодаря ти. Наистина се чувствам по-добре и да, вярвам, че тя го е направила.” Когато се прибрала вкъщи, видяла децата си да играят в градината, а котката й спокойно да дреме на верандата. Къщата излъчвала топлина и уют   .

Вечерта, когато всички си легнаха, Емилия се въоръжи с две игли и свещ. Тя започнала ритуала, като обиколила къщата и помолила Господ да защити дома им от недоброжелатели. Накрая прикрепила иглите над входната врата и си легнала. За да отпразнува освещаването на дома, Емилия организирала парти, на което поканила приятели и роднини. Здравето на Емилия обаче отново започнало да се влошава, когато разбрала, че един от гостите е донесъл със себе си негативна енергия. Въпреки това домът им останал защитен. Когато гостите си тръгнали, Емилия събрала всички подаръци за новодомците и ги подпалила. Незабавно почувствала облекчение. Доверила се на съпруга си, разказала му какво се е случило и заедно включили всички гости в черния списък. Въвели строги правила, за да им попречат да влязат в дома им, и всеки контакт с тях бил сведен до минимум. В бъдеще новите приятелства подлежали на строга проверка, преди да бъдат приети в свещеното им пространство.

 

Rate article
Емилия отива при врачка, за да премахне злото око от дома и децата си! И тогава тя решава да организира парти за новодомците…