Елизабет се съгласява да помогне на дъщеря си с парите, но само при едно условие. Когато чу условието, косата на дъщеря ѝ настръхна.

Елизабет живее със съпруга си. Съпругът ѝ работи, тя е пенсионерка, живеят добре. А апартаментът е отдаден под наем. А парите от апартамента се изпращат на дъщеря ѝ, но с едно условие: да не казва на съпруга си за това.

Дъщеря им, Нанси, се омъжва за Дейвид преди почти седем години. Имат много добро, силно семейство. Мъжът много обича Нанси и семейството. С удоволствие й помага с децата след работа. Те закриват ипотеката. Само Дейвид работи, защото най-големият син има проблеми с говора и се нуждае от постоянен надзор.

Нанси ходи с него три пъти седмично на логопедична терапия и на уроци по плуване. А през това време Елизабет седи с по-малкия внук.

Така тя получава апартамента от бездетната си сестра преди пет месеца. Тя и съпругът ѝ направили малък ремонт в апартамента и веднага започнали да търсят наематели. За щастие, те успели да ги намерят почти веднага. Апартаментът се намира в добър квартал, така че имали късмет.

Тъй като тя и съпругът ѝ не се нуждаели от пари, решили да дадат всички пари от наема на Нанси. Съпругът ѝ, разбира се, изкарва добри пари, но дъщеря ѝ остава по цял ден вкъщи с децата. Така че нека тя да спести тези пари за недвижим имот или за образованието на внуците. Но те дават парите с едно условие: Дейвид да не знае за тях.

Те обичат зет си, той е добър съпруг и баща, но ще се отпусне, когато разбере, че все още имат пари всеки месец. Затова Нанси не му казва, а отделя тези пари настрана. Тя си мисли, ами ако нещо се случи. Нещата ще се объркат със съпруга ѝ или той няма да може да плаща ипотеката… Тя ще бъде спокойна, че има пари.

 

Rate article
Елизабет се съгласява да помогне на дъщеря си с парите, но само при едно условие. Когато чу условието, косата на дъщеря ѝ настръхна.