Една баба дойде да се запознае с осиновената си внучка. Когато я видяла, тя загубила дар слово.

Моята приятелка забременя, когато беше само на 18 години. Тя се прибрала при приятеля си, за да му съобщи добрата новина, но вратата отворила майка му, която й казала, че синът й е заминал да учи и й казала да не ги безпокои. Приятелката ми беше отчаяна, не знаеше какво да прави, защото ако баща ѝ разбереше, щеше да я изгони от къщата. Тя опаковала всичките си вещи, всички спестявания, които имала, и заминала за града. Там наела стая и останала до раждането. Бременността протекла нормално. Скоро тя родила здраво и красиво момиченце.

По време на раждането кръвното ѝ налягане се повишило и за съжаление тя починала. Тъй като нямало родители, бебето било изпратено в сиропиталище. Няколко години по-късно в това сиропиталище дошла да работи една много красива, млада и жизнерадостна жена. Тя веднага се влюбила в момиченцето, сприятелила се с него. Жената се прибрала вкъщи и поговорила със съпруга си, убедила го да осинови това момиче. Той се привързал много към нея и не можел да си представи живота без нея. Отначало съпругът бил против, казвал, че детето може да има лоши гени, но жената го убедила.

Най-странното в тази история е, че момиченцето безумно приличало на този мъж. И съпругата му го забелязала. Имала съмнения, но си мълчала. Бабата дошла да се запознае с осиновената си внучка. Като видяла момичето, тя се изненадала, прегърнала го и се разплакала. Оказало се, че синът е осиновил собствената си дъщеря. Бабата я познавала, защото често посещавала внучката си, но не казала нищо на сина си, за да не развали семейството. Ето какво прави съдбата с хората. Роднините по майчина линия не приели момичето, защото я обвинявали за смъртта на дъщеря си. Но когато дядото бил в много тежко състояние, той се обадил на внучката си, извинил се, че не се е интересувал от нея през цялото време, прегърнал я и казал, че ѝ оставя всичко, което има.

 

Rate article
Една баба дойде да се запознае с осиновената си внучка. Когато я видяла, тя загубила дар слово.