Един мъж напуснал жена си и отишъл при друга жена, а момичето решило да се ожени за баща му.

С момичето ме запозна наш общ колега. Не мога да кажа, че бях луд по нея. Не знам как и защо, но започнахме да се срещаме. Тя много ме обичаше и аз го знаех. Вероятно нейната любов ме държеше близо до нея, а не моите чувства. Тя беше истинска скука. Можеше да ми развали целия ден с една забележка, че косата ми е неправилно вдигната или че съм избрал неподходящи дрехи за театъра. Веднъж ме помоли да върна тортата, която купих за нашия 14 февруари, защото според нея нямало достатъчно пълнеж и тя смятала, че е дефектна торта. Изобщо година по-късно момичето започна да намеква за сватба и аз разбрах, че не мога да живея с нея цял живот.

Да, забележките й в началото ми се струваха детински и ме забавляваха, да, понякога ми беше удобно с нея, но все пак не я смятах за съпруга. Тогава тя ми донесе тест с две лентички. Отначало не повярвах, защото теоретично не можеше да е така, но тестът беше в ръцете ми. Реших да се примиря с мисълта, че ще трябва да прекарам остатъка от живота си до един скучаещ човек, който щеше да ме държи като дете, а не като себе си. Няколко седмици по-късно при нас дойде ново момиче. Честно казано, тя веднага ме грабна с фигурата си, а после се опознахме и разбрах, че ми е интересна не само външно. Имахме много общи теми. Можехме да си говорим с часове.

Веднъж дори не гледах часовника и след работа останахме с нея в едно кафене в продължение на 4 часа. Един ден тя ми се обади и каза, че спешно трябва да поговорим. Оказа се, че й е предложено да събере екип, който да работи в клон на нашата компания в друга държава, и тя спомена първо мен. Това беше шанс, билет за нов живот, но когато казах на момичето, че заминавам в командировка, тя се разплака, започна да крещи така, че съседите се чукнаха, а след това моите и нейните роднини започнаха да ми се обаждат един по един с искания да остана при нея.

Така че пропуснах шанса си и останах с момичето. Два месеца по-късно попитах жена си защо не се е съгласила да отиде на ултразвук и защо коремът ѝ не расте. Тя отново, както се очакваше, се разплака и каза, че ми е показала нечий друг тест. Смятала е, че ще забременее, когато започнем да живеем заедно и времето на теста ще съвпадне, но това не се случило. Не ѝ простих, скъсахме, въпреки че тя направи голяма покана за това. След това често ми се обаждаше и ме молеше да ѝ дам шанс, майка ѝ също ми се обаждаше, но аз си стоях на мястото. Минаха 12 години след това, а аз все още съм ерген. Така и не я намерих, нито в живота, нито в социалните мрежи, и не можах да обикна друга, въпреки че се опитвах, честно.

 

Rate article
Един мъж напуснал жена си и отишъл при друга жена, а момичето решило да се ожени за баща му.