Един ден се прибирах късно и Дейвид вървеше към мен. Той ме хвана и започна да ме прегръща. Започнах да се отдръпвам от него, исках да крещя, когато изведнъж видях съпруга си наблизо

Със съпруга ми живеем в едно село и отглеждаме две деца. В селото ни няма работа, затова съпругът ми отива в града, а аз междувременно се грижа за фермата. А ние имаме много стопанство – коне, кокошки, крави. От сутрин до вечер се грижа за всичко. Когато децата се приберат от училище, те ми помагат.

Не искам да се хваля, но изглеждам много по-млада от възрастта си. Аз съм на тридесет и пет години, макар че всичките ми приятели казват, че изглеждам на тридесет. И това е така, въпреки че работя много и почти нямам време за себе си. Наскоро една млада двойка си купи къща недалеч от нас. Дори не съм изненадана. Наблизо има река, гора, живописна местност. Но аз говоря за нещо друго. Мъжът и жената започнаха да идват при нас. Често сядахме заедно на чай и разговаряхме. Тогава забелязах, че мъжът на новата ни съседка ме гледа странно. Опитах се да не се изправям срещу него лице в лице. Исках да разкажа на съпруга си за своите предположения, но нямах време   .

веднъж се прибирах късно вкъщи и Дейвид вървеше към мен. Той ме сграбчи и започна да ме прегръща. Започнах да се отдръпвам от него, исках да крещя, когато изведнъж видях съпруга си наблизо. Дейвид се обърна и си тръгна. Оттогава със съпруга ми се караме всеки ден. Той не ми вярва и казва, че децата не са негови. Сега ме е изгонил от къщата. Преместих се с децата си да живея при родителите ми   .

Съжалявам, че не казах на съпруга си по-рано. Може би всичко това нямаше да се случи. Разведохме се, но аз все още го обичам. Надявам се, че един ден той ще ми се извини и ще се върне.

 

 

Rate article
Един ден се прибирах късно и Дейвид вървеше към мен. Той ме хвана и започна да ме прегръща. Започнах да се отдръпвам от него, исках да крещя, когато изведнъж видях съпруга си наблизо