– Джесика, не искам да има тайни между нас, но трябва да ти кажа нещо. – Джесика затаи дъх при тези думи.

Съдбовната среща на Джесика се състояла пред супермаркета. Тя се насочваше към изхода с чантите си, а навън валеше, така че не ѝ оставаше нищо друго, освен да изчака. Едва докато чакала, забелязала един мъж наблизо.

– Ник това ти ли си?

– Да, аз съм Ник…

Непознатият се оказа момче от паралелката, с което много се бяха сприятелили в детството. Двойката се заговори, Джесика разказа най-различни истории от детството си, на които Ник само кимна с усмивка.

Един ден той си уговорил среща в едно кафене на следващия ден и я закарал до вкъщи с колата си. Тази среща беше съдбовна, защото тази двойка трябваше да се ожени след една година, но няколко седмици преди сватбата се случи интересно нещо.

Двойката се разхождаше в парка, двамата се забавляваха и се възхищаваха един на друг, само че Джесика отдавна беше забелязала, че Ник напоследък изглежда тъжен с нея. Тя си мислеше, че това ще отмине с времето, но погледът му с времето ставаше само все по-тъжен и по-тъжен. Затова скоро реши да го попита какво не е наред.

– Тъй като вече сме двойка и сватбата е съвсем близо, а не искам между нас да има никакви тайни, трябва да ти кажа нещо.

Тя затаи дъх, подготвяйки се за по-остър резултат. Отговорът на Ник беше не по-малко изненадващ.

– Казвам се Ник, освен Ник Джонсън, и нямах никаква представа кой си ти, когато се срещнахме пред супермаркета. Объркала си ме с някой друг, дори не съм ходил в твоето училище.

– Можеше да ми кажеш веднага, дори и да не се казваше Ник, пак щях да те обичам – каза тя, след което прегърна момчето, което скоро стана неин съпруг.

Rate article
– Джесика, не искам да има тайни между нас, но трябва да ти кажа нещо. – Джесика затаи дъх при тези думи.