Дъщеря ми не иска да си търся нов съпруг. Тя изобщо не харесва нито един от моите мъже.

Аз и съпругът ми решихме да се разведем отдавна, оттогава минаха шест години и аз отдавна съм забравила за него. Той си е намерил нова жена и жената вече има деца от него, а аз не мога да си намеря мъж.

Може би ще попитате: каква е причината за всичко това? Ще кажа, че дъщеря ми не харесва нито един от мъжете, които довеждам вкъщи. Когато се разведох със съпруга си, дъщеря ми избра мен и сега сме само две. Откакто започнахме да живеем заедно, се страхувам да говоря за мъже или да предлагам да доведа някой в дома ни. Тя изобщо не иска чужд човек в къщата и много се страхува от него. Защото тя не иска да има татко.

Дъщеря ми наскоро навърши четиринайсет години и тя знае, че може би имам връзка с някой мъж. Тя обаче е решила да ми забрани да имам връзка с тях, за да изпревари този момент. Понякога имам чувството, че тя е моята майка, а аз съм нейната дъщеря, която е започнала да се среща с момче и се страхува да й каже.

Имам връзка с един мъж от около две години и много си приличаме като характери. Разбираме се добре един с друг. Бих искала да се омъжа за него и да започнем съвместен живот. Дъщеря ми обаче е против това и се страхувам да ѝ кажа, защото знам какъв скандал може да ми причини по-късно.

След като реших да го поканя вкъщи, дъщеря ми направи всичко възможно, за да накара мъжа ми бързо да напусне дома ни. Беше очевидно, че тя се отвращава от него и не иска да общува с него. Когато по време на вечерята наля сок в чашата му, тя го разля и изцапа дрехите му, а после каза, че това е било инцидент. По-късно не можа да се сдържи и му разказа всичко, което мислеше за него, а аз просто стоях и се изчервявах, защото беше толкова срамно.

В този момент съм напълно изгубила представа какво да направя, за да накарам дъщеря си да го приеме. Не бих искала да прекратявам отношенията с него само защото дъщеря ми не го харесва. Но ако погледна от нейна страна, не искам да наранявам дъщеря си, защото тогава тя ще трябва да живее в дискомфорт поне до 18-ия си рожден ден.

Сега съм в пълна безизходица и нямам абсолютно никакви варианти за разрешаване на проблема. Опитвам се да говоря с нея за това всеки ден. Мисля, че ако разбере, че в това няма нищо лошо, може би един ден ще го приеме. Но този “някой ден” със сигурност няма да се случи скоро.

 

Rate article
Дъщеря ми не иска да си търся нов съпруг. Тя изобщо не харесва нито един от моите мъже.