Братът на съпруга ми дойде на гости и ме помоли да го разведа из града. Аз отказах. Но не можех да си представя как ще се окаже за мен

имах доста тежък ден в работата. В края на деня приятелят ми ми се обади и каза, че брат му ще ни дойде на гости. За една седмица. Разбира се, не бях много щастлива от тази новина, защото никой не ми беше казал за нея предварително. Когато се прибрах вкъщи, намерих гаджето ми и брат му в кухнята. И двамата вечеряха. Разбира се, никой не ми остави дори парче храна. Вече бях уморена, затова си легнах гладна. Честно казано, нямах сили да готвя каквото и да било. На следващия ден гаджето ми отиде на работа, като остави брат ми да отговаря за мен   .

Но аз имах планове за този уикенд, които не можех да отменя. Брат ми каза, че иска да се разходим из града. Затова му казах с кой автобус може да се качи и как да стигне до парка. Оставих му телефонния си номер и му казах да ми се обади, ако има нужда от нещо. Но се оказа, че той няма пари със себе си. Родителите му са му дали пари само за автобуса, за да стигне до нас. Казах, че това не е мой проблем, и отидох да си направя маникюр. Вечерта, когато се прибрах вкъщи, намерих приятеля си и семейството му в апартамента   .

Оказа се, че той се е оплакал от мен на родителите и брат си. Те дойдоха да го приберат и ме обвиниха в безотговорност. Приятелят ми не дойде да ме защити. Тъй като апартаментът беше мой, помолих всички да напуснат жилището ми. На следващия ден гаджето ми дойде да си вземе нещата и започна да ме моли да не се разстройвам, защото такава дреболия не си заслужавала да се разделя с него. В същото време той дори не си помисли да се извини за поведението си. И знаете ли какво направих аз? Помогнах му да си събере нещата и го помолих да забрави за моето съществуване.

 

Rate article
Братът на съпруга ми дойде на гости и ме помоли да го разведа из града. Аз отказах. Но не можех да си представя как ще се окаже за мен