Близо до къщата ни беше оставена люлка и стана ясно, че някой е оставил там дете. Но тогава се случи невероятно чудо.

Беше годишнината на моята приятелка и когато тя и съпругът ѝ се прибираха вкъщи, видяха количка с малко момиченце в нея близо до нашата къща. Детето било новородено. Бяхме зашеметени, когато разбрахме, че приятелката ми се е опитвала да забременее от дълго време. Изглеждаше, че съдбата умишлено е довела това дете до прага ѝ. Заради студеното време веднага взехме бебето в колата и се обадихме в полицията. Когато полицията пристигна, намерихме бележка с името на момиченцето – Мария, и датата на раждането му.

През това време успяхме да се влюбим в Мария и да я опознаем. След като полицията я отведе в сиропиталището, моята приятелка и съпругът ѝ взеха искреното решение да я осиновят. Отне им един месец да попълнят документите и накрая получиха разрешение. В деня, в който трябваше да отведат Мария у дома, обаче пристигнаха с коли някакви чужденци, които твърдяха, че момичето е тяхна внучка. С развитието на историята се оказало, че момиче от друга националност е забременяло от момче от нашата нация. Поради културните различия тя скрила бременността си и оставила бебето близо до нашата къща.

След като приятелят ѝ я напуска, тя не може да каже на родителите си, но един ден се разболява и баща ѝ научава истината. Когато роднините разбрали, те решили да приберат внучката си у дома. Тестът за бащинство потвърждава, че Мария наистина е тяхна внучка, и те дават детето на нея. Въпреки че отначало бяхме с разбито сърце, в крайна сметка ни се случи чудо. След много опити моята приятелка най-накрая успя да забременее. Наложи се обаче да прекара всичките осем месеца в болницата. Скоро след това се роди дъщеря им и ние не можехме да бъдем по-щастливи за тях. Въпреки това все още пазим специално място в сърцата си за Мария, тъй като през това време я обикнахме силно.

Rate article
Близо до къщата ни беше оставена люлка и стана ясно, че някой е оставил там дете. Но тогава се случи невероятно чудо.