Благодарение на него една възрастна жена, която е страдала много и е била изоставена от семейството си, намира син и попечител в едно лице.

Саманта е ветеран от Втората световна война. Стогодишната ѝ баба е загубила дома си, след като е прехвърлила собствеността си на разширено семейство. Останала без дом, бабата била принудена да се скита по улиците на града, докато не се запознала с млад мъж, работещ като таксиметров шофьор.

След като губи съпруга и сина си във войната, Саманта решава да се върне в родината си. Един ден възрастна жена почукала на вратата ѝ и я попитала дали може да остане при тях. В замяна те обещали да се грижат за нея и да осигурят всичките ѝ нужди. Когато възрастната жена се канела да подпише необходимите документи, тя разбрала, че е загубила дома си…

В продължение на няколко години жената се скитала по улиците, като понякога изкарвала прехраната си, готвейки или чистейки за други хора.

Когато Робърт бил таксиметров шофьор, той срещнал възрастната жена. Мъжът често разговарял с нея и научил историята ѝ. Той бил трогнат от твърдото ѝ сърце и алчността на семейството ѝ. След като се прибрал у дома, мъжът не можел да спи или да яде, защото мислел за съдбата на тази възрастна жена. Искал да ѝ помогне по някакъв начин, но не знаел как, тъй като по това време живеел в апартамент под наем. Робърт обаче разбирал едно – трябвало да помогне на старицата, иначе нямало да може да живее спокойно, знаейки, че тя страда от студ и глад.

Старицата била благодарна на младия мъж за помощта му. Тя обаче обяснила, че ще бъде в безопасност, само ако й бъде позволено да живее с него и семейството му. Младият мъж се съгласил и я приел при себе си.

Благодарение на него възрастната жена, която много страдала и била изоставена от семейството си, намерила син и попечител в един човек.

 

Rate article
Благодарение на него една възрастна жена, която е страдала много и е била изоставена от семейството си, намира син и попечител в едно лице.