Битка за син или срещу син между родителите. Кой ще получи невинното бебе?

беше решила да не показва никакви емоции, особено пред съпруга си, който очакваше от нея да запази хладнокръвие през цялото време. Искаше да е спокойна, но не знаеше какво да очаква. Много двойки се развеждат, когато чувствата им избледнеят и идеалният живот, изобразяван на кориците на списанията, стане недостижим. Когато разводът стана неизбежен, тя си намери работа като нощна смяна. Появило се обаче предизвикателство – тя имала малък син, който се нуждаел от постоянни грижи. Въпреки че го изпращала на детска градина, тя затваряла в 7 часа и тя нямала с кого да го остави   .

Изправена пред ограничени възможности, тя помолила бившия си съпруг да се грижи за сина им след 19 часа, докато тя е на работа. Той хладнокръвно отказал, държейки се така, сякаш това не е негова отговорност, и попитал защо той трябва да се грижи за сина им вместо нея. Въпреки че за момент се объркала, тя се съвзела и твърдо заявила, че и двамата имат равни права и задължения като родители и той също трябва да отделя време за отглеждането на детето им. Тя отбеляза, че той трябва да плаща издръжка за детето, но тя няма да жертва времето си заради него. Нейният приоритет е детето да бъде с нея    .

Тя преминала през тази трудна ситуация, като намерила начин да съчетае работата и майчинството. Пътят не бил лесен и тя често преживявала сривове, пристъпи на паника и физически предизвикателства, дължащи се на стреса. Осъзнавайки, че не може да продължава така, тя потърсила медицинска помощ. Оправданието на лекаря, че пренебрегва родителските си задължения, за да създаде ново семейство с новата си съпруга, било изненадващо и болезнено. Той гледал на собствения си син като на пречка за новия си живот, като му осигурявал ограничена подкрепа и ресурси.

В крайна сметка тя се оказа в малка война, в която нейният егоцентричен и безпринципен бивш съпруг излезе победител над малкия им син. Този брак винаги е бил загадка за нея и тя се опитва да разбере действията му, особено когато става дума за сина им. Въпреки трудностите, тя отказва да позволи егоизмът на бившия ѝ съпруг да определя живота ѝ. Научила се е да се справя с трудностите, решена да осигури на детето си любовта и грижите, които то заслужава, като същевременно гради собственото си бъдеще.

 

Rate article
Битка за син или срещу син между родителите. Кой ще получи невинното бебе?