Бащата на момичето умира, а майка му започва да пие. Но това е само началото на един истински кошмар.

Петокласникът обичал да наблюдава съседското момиче. Тя беше с две години по-малка от него. Имаше изненадващо красиви, дълги златисти коси и симпатичен, изпъкнал нос. Често я придружаваше до вкъщи, за да не бъде подигравана от хулиганите, които обичат да се подиграват на малките. И тогава се случи едно нещастие. Бащата на момичето се разболял, починал след дълга и изтощителна борба с болестта.

Майка ѝ не могла да понесе загубата му и започнала да пие. Тогава момичето останало без подходящи грижи. Майка ѝ дори забравила да я храни. В един момент момичето престанало да ходи на училище. Отначало приятелят ѝ си помислил, че тя вероятно е болна. Но когато отсъствието ѝ се проточило няколко седмици, той попитал майка си: – Къде отиде нашата съседка? -Скъпи, тя беше отведена в сиропиталище. -И повече няма да я видя. -Скъпа, не знам. Минаха години. След като отиде в армията, момчето се върна зряло. Един ден случайно срещнал момиче.

Тя вървяла ръка за ръка с някакъв мъж, а коремът ѝ се виждал изпод наметалото. Жената била в последните месеци на бременността. След това той не я видял в продължение на четири години. Срещнали се, когато Маша се върнала в дома си. Съпругът ѝ си беше отишъл. Той отишъл на гуляй и бил убит по време на уличен бой. След това момичето останало само със сина си. Всеки път, когато не я поглеждаше, нещо се раздвижваше в гърдите му. Той ясно разбираше, че тя е предназначена за него. Тя и синът ѝ имаха нужда от него.

 

 

Rate article
Бащата на момичето умира, а майка му започва да пие. Но това е само началото на един истински кошмар.