Бабата била уморена от внуците си и от дъщеря си, която раждала деца от различни мъже и не била омъжена за никого.

Веднъж седях в парка и станах неволен слушател на разказа на една баба, която разказваше на своя приятелка, а тя нямаше много добър слух. И тя крещеше на целия парк. В края на краищата тя трябваше да говори с някого. В резултат на това всички хора, които седяха на пейките в радиус от 30 метра, научиха за нейния проблем. И аз бях сред тях. Бабата разказваше историята си много емоционално и тя засягаше дъщеря ѝ. Която не водеше примерен начин на живот.

“След училище тя не отиде в колеж, а започна да тича след мъжете. Винаги срещаше неподходящите”. Къде ги е намирала, бабата нямала представа. А когато станала пълнолетна, веднага забременяла. Годеникът ѝ живял с тях 3 месеца, а след това изчезнал безследно. Няколко години по-късно отново същата история, но този път не видяла бащата на детето дори в очите. И всичко отново се стовари върху мен”. Наскоро тя отново забелязва корема на дъщеря си. Тя отрича да е напълняла.

А бабата вече е уморена от тези трикове.
Тя дори не знае откъде дъщеря ѝ е станала такава. Не само че живеят с нея, но и тя трябва да прави всичко за тях. “Майката на децата ѝ е пълна каша. Тя не е работила дори един ден. Тя седи на моята пенсия.” Сега бабата мисли да се обади на службата за настойничество, защото няма да е винаги жива, за да се грижи за децата. Тя се страхува да си представи какво ще се случи с тях след нейната смърт. По-добре е да остави държавата да се грижи за тях. Смятате ли, че старата жена е права? Не съм съгласна с нея.

 

Rate article
Бабата била уморена от внуците си и от дъщеря си, която раждала деца от различни мъже и не била омъжена за никого.