Баба ѝ оставя двустаен апартамент в града. Когато обаче момичето се нанесло, се оказало, че в него вече има наемател.

След като баба ми почина, тя ми остави апартамента си. Аз и родителите ми живеехме на село и исках да продам този апартамент и да направя добър ремонт в нашата къща. Но родителите ми ме посъветваха да не продавам апартамента, а да се преместя в града, да си намеря работа, да си уредя живота.

Аз се съгласих с тях и се преместих. Но когато пристигнах в дома на баба ми, ме очакваше изненада. Оказа се, че баба ми е дала една стая под наем на студент. Когато го помолих да се изнесе от апартамента ми, той ми показа договора, който бяха подписали с баба ми.

Според договора той имаше право да живее в апартамента още шест месеца. В противен случай трябваше да му платя неустойка. А аз нямах пари по това време. Нямах друг избор, освен да живея с него в същата къща.

Той се държеше много лошо, постоянно канеше приятелите си и организираше партита. Изобщо не го харесвах. Дълго време мислех как да се отърва от него.

Приятелката ми ме посъветва да си намеря гадже, за да говоря с него, като мъж с мъж. Тъй като не ходех по клубове, трябваше да се запозная с едно момче от интернет. В крайна сметка се запознах с едно момче, постоянно си кореспондирахме, но никога не се виждахме.

Един ден той ме покани на среща. Оказа се, че това е човекът, с когото живея. След срещата започнахме да се срещаме с него. Сега той е мой съпруг. Никога не бих си помислила, че ще го обичам толкова много. Преди постоянно се карахме. А сега той е мой съпруг и никога не сме имали скандал. По-късно той ми призна, че е направил всичко това нарочно, за да привлече вниманието ми. Това е моята интересна любовна история.

 

Rate article
Баба ѝ оставя двустаен апартамент в града. Когато обаче момичето се нанесло, се оказало, че в него вече има наемател.