Аз се оказах патерица за него.

Напоследък не мога да разбера какво се случва със съпруга ми.

Женени сме от почти 16 години. Дойдохме заедно от провинцията, учихме в университет, оженихме се и имахме дете. Купихме заедно апартамент. Родителите ни не ни помогнаха. Всичко правехме сами. Трябваше да работим на две или дори три места. Дори не мислехме за почивка.

Това, което ни помогна много по онова време, беше, че родителите ми взеха сина ни почти за цялото лято.

Едва преди около пет години успяхме някак да стабилизираме живота си.

Вече и двамата работим на добри места, ходим на почивка , наемаме учители за детето, има перспективи за бъдещето.

За съжаление, имаше пандемия и карантина, след това съпругът ми беше уволнен. В продължение на шест месеца живеехме само с моите доходи, дори издръжката за детето му от първия му брак се плащаше от моята заплата.

В крайна сметка съпругът ми успя да си намери работа. Бях щастлива, защото осъзнах, че би трябвало да е по-лесно. Неговата заплата е по-висока от моята.

И тогава всичко се промени. Той изведнъж започна да казва, че аз съм на негов гръб! Аз съм на свободна практика. И му омръзна да помага на родителите ми. Един път изпратихме пари за лекарства за баща ми. Но най-важното е, че аз разглезих сина си! Защо той не е НАШИЯТ син и къде беше баща ми, когато безмилостно разглезвах детето, никой не ми отговори на тези въпроси.

Отсега нататък той ще се храни в един бар близо до работата.

Не мога да разбера, дали той се опитва да повиши самочувствието си за моя сметка?

Той не иска да разговаря с мен нормално.

Мисля, че има някаква криза. Но аз искам да му напомня за издръжката. И че би било хубаво, ако ми върне парите, за да мога да разглезя още повече сина си.

 

Rate article
Аз се оказах патерица за него.