Амелия се запознава с Чарлз в сайт за запознанства. Един ден те откриват, че и на двамата им е спряна водата. В този момент те откриват, че живеят много близо.

Амелия се развежда със съпруга си преди една година, те са женени от 10 години, но Амелия разбира едва след толкова време, че той не е правилният мъж за нея. Развеждат се без кавги, скандали и истерии – мирно и спокойно, и нямат какво да делят. Когато Амелия се омъжила за него, тя знаела, че той няма отделно жилище от родителите си, и му предложила да се премести в нейния апартамент. Не е известно какво се е случило след толкова години семеен живот, но Амелия решила, че няма да търпи повече и подала молба за развод.

Дълго време тя просто не можеше да се опомни, даде си дума, че няма да общува с никого, за да не я боли после, също така смяташе, че е добре, че няма деца от този мъж, защото щеше да страда още повече.

Сестра ѝ, виждайки, че страда от самота, каза, че се изтощава напразно и трябва да си намери мъж в интернет. Амелия категорично отказа, а след това, където би могла да ги срещне, не ходи никъде, освен на работа. Сестра й я посъветва един сайт за запознанства, каза, че има мъже, които търсят сериозна връзка, но има и такива, от които трябва да стои настрана.

И така, Амелия се регистрирала, започнала да изучава профилите на мъжете, разбира се, те ѝ писали, предлагали ѝ да се срещнат, но тя не отговаряла на никого. Сестра ѝ каза, че така няма да се получи, че трябва да отговори и ако се наложи, да се срещне.

Веднъж Амелия получи съобщение от много приятен мъж, тя само забеляза, че системата го определи като близък до нея човек. Започнаха да си общуват и тогава Амелия каза, че им е спряна водата, той ѝ писа, че имат същото и попита шеговито дали живеят в една къща. Оказало се, че през този период тя е контактувала с мъж, който живеел в отсрещната къща, но никога не са се виждали.

След това мъжът ѝ писал да излезе от апартамента – да се срещнат в действителност. Тя побягнала на криле, за да посрещне щастието си, мислейки, че най-накрая го е срещнала, и не сгрешила.

 

Rate article
Амелия се запознава с Чарлз в сайт за запознанства. Един ден те откриват, че и на двамата им е спряна водата. В този момент те откриват, че живеят много близо.