Ако детето се роди момче, те ще се оженят, но ако е момиче, той не иска да има нищо общо с него.

Сара се оказва в трудна ситуация на 18-годишна възраст, когато неочаквано забременява. Тя е в първата година на университета и се е срещала с Марк само няколко пъти. Когато събрала смелост да му каже, че е бременна, реакцията на Марк била разочароваща. Той даде да се разбере, че няма намерение да се жени за никого, и каза, че ако бебето е момче, ще се оженят, но ако е момиче, не иска да има нищо общо с нея. Сара се почувства съсипана, защото винаги е мечтала да има семейство и се е надявала да се омъжи за Марк.

С напредването на бременността тя се вкопчи в надеждата, че все още има шанс за общо бъдеще. Марко дори измисли име за сина им. Двамата подписват брачно свидетелство пред болницата, но радостта им е кратка. Когато бебето се ражда здраво и силно, щастието на Сара отстъпва място на разочарованието, когато научава, че ще имат момиче. Марк реагира студено и се дистанцира както от Сара, така и от дъщеря им, като дори не поглежда детето. Той изчезва от живота им и никога повече не го виждат.

През следващите пет години Сара се опитва да продължи живота си, срещайки се с друг мъж, но той не желае да отглежда чуждо дете. Тя оставила дъщеря си на грижите на родителите си и продължила живота си. Нещата обаче не се получават и с новия ѝ съпруг и Сара открива, че все още копнее за Марк, въпреки начина, по който той се отнася с нея. Тя обвинявала дъщеря си за това и изпитвала неприязън към нея, че е изоставена от баща си.

В резултат на това момичето е отгледано от любящите си баба и дядо, които се намесват, за да ѝ осигурят грижите и любовта, които заслужава. Сара се опитва да се примири с чувствата си и въпреки първоначалните си мечти да има син и щастливо семейство с Марк, тя осъзнава, че ситуацията е различна. Любовта, която изпитваше към дъщеря си, беше засенчена от неразрешени емоции, поради което остави дъщеря си на грижите на преданите си баба и дядо, които ѝ бяха осигурили обгрижваща среда през всичките ѝ формиращи години.

 

Rate article
Ако детето се роди момче, те ще се оженят, но ако е момиче, той не иска да има нищо общо с него.