Моника беше изпаднала в истинска ярост. Как можеше дъщеря ѝ да позволи това да се случи? В края на краищата тя не я беше отгледала за някакъв си Робърт, нали?

Алекс и Моника започнаха да се срещат в училище, родителите им не приемаха сериозно тийнейджърската любов, убедени, че след завършването си ще заминат за различни градове и всеки ще тръгне по своя път. Младата двойка обаче беше на друго мнение. След като завършили училище, Моника и Алекс дошли при родителите на момичето с новината, че тя е бременна, затова планирали скоро да се оженят. Разбира се, родителите нямали друг избор, освен да помогнат на двойката да организира сватбата. Заедно родителите намерили добра работа за момчето, за да може то да издържа бъдещото си семейство.

На осемнадесетгодишна възраст младата двойка станала родители. Моника родила красиво момиченце, което нарекли Алина. Родителите давали на момиченцето цялата си любов, но се стараели да не го разглезват, за да израсне като добър човек. Докато дъщеря им растяла, баща ѝ завършил университет и успял да изгради добра кариера, така че сега нямали нужда от нищо. Моника беше домакиня, имаше хобита, за които съпругът ѝ плащаше , никога не ходеше на работа.

Дълго време Моника внушаваше на дъщеря си, че първо трябва да учи, а след това да се среща с момчета, въпреки че самата тя веднъж не се подчини на този съвет. Алина не спореше с това, но реши да скрие от майка си факта, че от шест месеца се среща с момче от същия клас, Робърт. И двамата вече са на 19 години, така че Алина е убедена, че тя знае по-добре как да живее живота си и е по-добре майка ѝ да не знае за някои неща.

Но един ден истината излиза наяве. Това се случило, когато Моника решила да погледне в онези “социални мрежи”, намерила страницата на дъщеря си и я видяла с някакво момче да се целуват и прегръщат. Същата вечер и Алекс , и Моника се скараха на дъщеря си, което само я подтикна да напусне къщата.

На следващия ден момичето опакова нещата си и съобщава на родителите си, че се мести при Робърт, който е наел апартамент за тях. Нито Моника, нито Алекс можеха да я спрат.

Моника беше изпаднала в истинска ярост. Как можеше дъщеря ѝ да позволи това да се случи? Тя не я беше възпитала за някакъв си Робърт, нали? Дъщеря ѝ постоянно щеше да се мести по наети апартаменти, а тя, майка ѝ, щеше да я вижда може би веднъж на три години? Никога не би позволила това…

 

Rate article
Моника беше изпаднала в истинска ярост. Как можеше дъщеря ѝ да позволи това да се случи? В края на краищата тя не я беше отгледала за някакъв си Робърт, нали?