32-годишен мъж се влюбва в бездомна жена и се жени за нея. Ето как се развива съдбата им.

Светът е пълен със странни неща и понякога в живота на хората се случват толкова много неочаквани неща, че понякога дори е трудно да се повярва какво се случва.

Днешната история е за един млад мъж на име Дирк, който имал жена и две деца. По онова време Дирк работел в пощата и се оказал примерен служител. Мъжът много обичал семейството си и ценял работата си. Но един ден той узнал за изневярата на съпругата си.

След като разбрала за всички отношения, съпругата напуснала семейството и отишла с любовника си. Трудно е да се повярва, че една жена може толкова лесно да изостави собствените си деца, но за съжаление в днешно време това се случва доста често. На Дирк му се наложило да отгледа сам двете си деца – на 4 и 6 години. Стресът и притесненията, свързани с отглеждането на децата, се отразили негативно на здравето му.

Един ден мъжът изгубил работната си чанта, в която имало много важни документи. Дирк трябвало да ги занесе в един от офисите. Той не можеше да си спомни как е могло да се случи това. От морална гледна точка мъжът вече бил готов да бъде уволнен и влачен по съдилищата. Дирк разбра, че чантата сигурно му е била открадната, и предположи, че крадците, най-вероятно, като не са намерили ценности и пари, са я изхвърлили в кофата за боклук.

Мъжът обиколил всички сметища, край които минал, и оставил телефонния си номер на бездомниците, които срещнал, за да го информират, ако намерят нещо. И два дни по-късно мъжът получил обаждане и тогава изчезналият му човек бил доведен при него.

Това била жена, бездомница, от чийто външен вид било много трудно да се разбере на колко години е. Жената просто предала чантата, без да иска нищо в замяна, което изненадало Дирк. Мъжът ѝ благодари и бързо се сбогува с нея, защото миришеше непоносимо. Но жената не си тръгна. Тя помолила Дирк за разрешение да прекара нощта в дома му, като обяснила, че чантата му ще ѝ създаде проблеми и тя не може да се върне на мястото си. Дирк не можеше да ѝ откаже.

Но тази нощ се появила силна буря и започнало да вали. Дирк не можел да остави жената на улицата и я поканил вътре. Първо обаче ѝ предложил да се измие, после ѝ предложил сухи дрехи и ѝ показал къде може да си почине.

Рано сутринта Дирк бил събуден от детския смях, който идвал от кухнята. Оказало се, че бездомната жена, която той пуснал да пренощува, не само почистила децата му, но и им приготвила вкусна закуска. А в самата жена беше трудно да се разпознае вчерашната гостенка.

Отпочинала, измита и сресана, тя изглеждаше съвсем различно и дори намери общ език с децата му. Освен това се оказала доста приятна и стройна жена, а голямата мъжка тениска не разваляла имиджа ѝ.

Жената се казваше Лора. Тя го нахрани със закуска, след което Дирк отиде на работа, а тя, по негова молба, остана за няколко дни, за да се грижи за децата. Дирк осъзна, че харесва Лаура и иска да я опознае по-добре.

С появата на Лаура домът им се изпълни с домашен уют, децата се чувстваха добре с нея, а тя се оказа много деликатен и честен човек. Жената разказа на Дирк своята история.

По едно време решила да започне собствен бизнес заедно с роднините си и заложила къщата си, но последните я подгонили. На 30-годишна възраст тя останала без жилище, подкрепа и бизнес връзки. Дирк искрено ѝ съчувства, тъй като самият той наскоро е бил в подобна ситуация.

Оттогава са изминали 8 години. След известно време Дирк и Лаура се женят и имат общо дете. Лаура успява да убеди Дирк и те отварят ресторант. Първоначално самата Лаура работи като готвач, а когато бизнесът тръгва нагоре, те разширяват персонала. Днес те пътуват много като семейство и са много щастливи заедно.

 

Rate article
32-годишен мъж се влюбва в бездомна жена и се жени за нея. Ето как се развива съдбата им.