10 неща, които всеки мъж тайно мрази в своята жена

Често любовта на един мъж е много трудно да се обясни с думи, но има неща, които го дразнят в неговата жена. Да, случва се. Това обаче изобщо не е лошо, а напротив… То още веднъж убеждава, че чувствата му са искрени.

1. Той мрази да ви вижда в болка.
Мъжът, който обича жената си, просто не може да я види в болка, защото я усеща много фино.

Той не иска да допуска моменти на тази болка, иска да помага през цялото време, но когато е безсилен и знае, че не може да помогне, мрази преди всичко себе си за това.

2. Той мрази, когато се опитвате да скриете болката си.
Да, той прекрасно знае, че всеки човек има свой личен свят, мисли и други подобни, но иска да сте максимално честни с него. Не крийте чувствата си от него.

3. Той мрази, когато не сте наблизо.
Ако мъжът вече е свикнал с вас, свикнал е с миризмата, маниерите и дори с лошите ви навици, той се чувства зле и некомфортно, когато не сте наблизо.

4. Той мрази, когато се съмнявате в способностите си.
Вие сте във връзка с него, защото виждате в него само доброто, нали, въпреки че знаете за недостатъците му. Повярвайте ми, той има същата история с вас. Той е видял и знае всичко за вас. Изучил ви е и е сигурен, че сте най-добрата! Затова дори не му се карайте, когато ви прави комплименти.

5. Той мрази, когато другите не ви уважават.
Той просто ви обожава и не може да допусне някой да ви обиди по какъвто и да е начин: дали ще е с поглед или с дума – няма значение. Той иска да се чувствате възможно най-комфортно.

6. Той мрази, когато правите компромиси със себе си заради него.
Той няма нужда да има до себе си перфектна жена. Не му харесва, когато постоянно се оглеждате в огледалото и търсите недостатъци в себе си. Вие сте тази, която е необходима за него, и той мрази разговорите ви за вашето несъвършенство в каквото и да било.

7. Той мрази, когато се отказвате.
Разбира се, всички сме хора и всички се отказваме. Но той вижда най-доброто във вас! За него е важно винаги да вярваш в себе си, защото той определено винаги е до теб!

8. Той мрази, когато се принизявате.
С течение на времето всички ние се променяме физически и морално, така че това не е изненадващо. Ето защо мъжът, който ви обича, никога няма да коментира външния ви вид или промените, свързани с възрастта!

9. Той мрази да бъде причина за вашата тъга.
В живота се случват различни неща. Можем да обичаме един човек безкрайно, но в същото време да го нараняваме. Мъжът се обвинява за вашите сълзи, също така го боли, че страдате заради неговите действия. Затова се научете да прощавате на това, което не заслужава съвместната ви тъга.

10. Той мрази, когато не сте щастливи.
Това е смисълът на всичките 10 причини. Основната цел в живота на един мъж е да направи семейството си щастливо. Той мечтае да вижда искрената ви усмивка всеки ден и е готов да направи всичко, за да се случи това.

А какво ненавиждате във вашия мъж?

 

Rate article
10 неща, които всеки мъж тайно мрази в своята жена