“Знаете ли, че съпругът ви е създал второ семейство и има син?” – каза ми непозната жена и сложи слушалката.

Оженихме се преди пет години. Имам страхотен съпруг. Отнасяме се добре един към друг. Съпругът ми се грижи за нас. Имаме две дъщери. Съпругът ми обожава дъщерите си, разглезва ги. Напоследък той стана нервен, раздразнителен. Дори започна да се кара на момичетата. Опитах се да поговоря с него, той каза, че има проблеми в работата. Един ден ми се обади непознат номер. Непозната жена ми каза, че съпругът ми има любовница и тя е родила сина му. Бях шокирана, не можех да повярвам на ушите си. Не можех да повярвам, че съпругът ми е способен на предателство. Вечерта той се прибра вкъщи и аз веднага започнах да задавам въпроси.

Той призна, че преди 2 години се е срещал с една жена. В резултат на това тя е забременяла и е родила син. Но той нямало да напусне семейството си, защото много обича мен и дъщерите си. Той ме погледна в очите и се извини. Съжалих, но му простих, не исках да оставя момичетата си без баща, освен това го обичам. Оказа се, че тази нахална жена е изоставила сина си и се е омъжила за чужденец, а сега мъжът не знае какво да прави. Не иска да даде сина си в сиропиталище. Оказва се, че момчето си има и баща, и майка, но е сирак. Майката е безполезна, а бащата си има семейство. Стана ми жал за момчето.

Помолих съпруга си да ме запознае с него. Вечерта той доведе детето при нас. Беше добро, спокойно, веднага се влюбих в него. Прегърнах го и реших да го осиновя. Винаги съм искала да имам син, Бог чу молитвите ми. И оттогава живеем заедно. Дъщерите ми се отнасят добре с брат си. Съпругът ми е много щастлив. Биологичната майка на сина ми така и не се появи, тя не се интересуваше от сина си. Срещнах се с бабата на момчето, тя ми благодари, че не съм изоставила детето на съпруга ѝ. Радва се, че внукът ѝ расте в нормално семейство.

 

Rate article
“Знаете ли, че съпругът ви е създал второ семейство и има син?” – каза ми непозната жена и сложи слушалката.