Vieną dieną vyras man pasakė: “Turime tęsti giminę – turėsime berniuką!”

Nėštumo metu man buvo pasakyta, kad turėsiu dvynukus. Manęs laukė tikras šokas. Taip negali būti! Juk vyriausiajai mergaitei jau buvo dešimt metų. Norėjome ne vieno po kito, o dviejų iš karto. Turėjau su tuo sutikti. Gerai.

Kiekvieną kartą ambulatorijos gydytojo prašydavau atidžiau klausytis, ar kas nors negerai, ar abu judėjo. Tačiau gydytojai sakė, kad viskas gerai.

Viskas įvyko per mano gimtadienį. Nusprendėme švęsti, pakvietėme mano tėvus. Net mano seserys. Visi susirinko kartu. Mes valgėme, aš gulėjau, net padėjau plauti indus. Jie davė įsakymą ilsėtis. Nuėjau ir pailsėjau. Tačiau ryte man prasidėjo gimdymas. Pažadinau vyrą ir liepiau jam nuvežti mane į ligoninę. Kokia gimtadienio dovana! Gydytojams pasakiau, kad turiu du vaikus, todėl buvo ir du gydytojai. Jie pristatė mano kūdikį ir išsiskyrė.

Staiga sušukau: “Palauk”, – taip garsiai, kad sienos sudrebėjo. Gydytojai skubiai grįžo su abiem kūdikiais. Jie nesuprato, ko iš jų norėjau, ir tada jie atspėjo, kad yra trečias. Kas tai yra?

Kai pagaliau juos visus pagimdžiau, jie padavė man telefoną ir pasakė: “Palauk, neskubėk, esi šoko būsenoje, apgalvok kiekvieną žodį.”

Jie pradėjo man diktuoti mano kalbą. Paskambinau vyrui ir pasakiau: “Brangioji, ar esi kelyje? Jei taip, sulėtinkite greitį. – Mano vyras atsakė, kad jis jau namie. Tada tęsiau: “Geriau atsisėskite. Aš jau buvau pagimdžiusi. – “Jis susijaudino, paklausė, kas, o aš atsakiau: “Du sūnūs ir mergaitė”. – Po akimirkos tylos jis nusijuokė ir tarė: “Kur du, ten ir trys”.

Vėliau, kai man atnešė mano kūdikius, buvau tiesiog laiminga. Vienu metu tiek daug kūdikių… Negali būti per daug laimingas!

Rate article
Vieną dieną vyras man pasakė: “Turime tęsti giminę – turėsime berniuką!”