Jis galvojo, kad aš esu stumdoma! Privertė vyrą sumokėti už jo neištikimybę man

Kai ištekėjau už savo vyro, mama perspėjo mane saugotis. Mano vyras yra labai gražus vyras – sportiškas, aukštas, įgijęs aukštąjį išsilavinimą ir gaunantis padorias pajamas. Jis taip pat turi gerą veidą. Nenuostabu, kad taip sakė mano motina.

Juk ji yra patyrusi moteris ir žino, kaip viskas vyksta gyvenime. Ji taip pat turėjo liūdną istoriją. Mano tėvas taip pat buvo labai gražus, visos moterys, pamačiusios jį, klykdavo. Jis prisiekė mano mamai, prisiekė, kad niekada jos nesužeis ir kad ji yra vienintelė moteris jo gyvenime.

Ir mano mama tuo patikėjo, kvailutė. Vieną dieną ji pamatė jį gatvėje su kita moterimi, kurią jis aistringai bučiavo. Nekėlė triukšmo, tiesiog stebėjo jį mėnesį. Ir viskas tapo aišku – gražus tėvas yra moterų numylėtinis. Mano motina išsiskyrė. Ji niekada nelinkėjo man tokio likimo. Bet manau, kad gyvenime yra kažkas, ką ne kiekvienas gali paaiškinti. Pavyzdžiui, kodėl vaikai kartoja tėvų klaidas.

Mano ir Vlado santuoka buvo jau treji metai – pakankamai jauna santuoka, kurioje dar buvo daug aistros ir meilės. Bet vėlgi mano vyrui kažko trūko, o gal tai buvo tiesiog jo prigimtis. Kai sužinojau, kad tai buvo ne pirmas kartas, kai jis mane apgaudinėjo, taip pat nekėliau scenų.

Nusprendžiau sugalvoti planą, kaip jam atsilyginti. Pirmiausia, žinoma, padaviau skyrybų prašymą, bet taip, kad jis to nesužinotų. Kai ateidavo laiškai su raginimais kreiptis į teismą, aš juos tiesiog išimdavau iš dėžutės ir sudegindavau. Taigi aš tai padariau tris kartus, o kaip žinote, pagal įstatymą, jei tris kartus nepasirodysite, būsite išsiskyręs. Trumpai tariant, aš gavau skyrybas, tuo tarpu, žaidė priešais savo vyrą rūšies laiminga žmona, kuri svajoja pirkti didesnį butą. Negalėjau pasiimti buto sau, paskola, mano atlyginimas neleidžia, bet mano vyras tai padarė. Tuo tarpu jis jau džiaugėsi – pasiims pinigus, nusipirks namą, išvarys mane ir gyvens su savo ponia.

Atėjo diena, kai mano vyras paėmė pinigus iš banko ir parsinešė juos namo. Palikome jį koridoriuje, mažoje komodoje. Buvo likusi savaitė iki sandorio ir buto pirkimo. Žinoma, viskam turėjau planą. Po dviejų dienų pranešiau vyrui, kad važiuoju pas tėvus. Grįžau laiku, kad galėčiau sudaryti sandorį, ir tariamai išvykau. Apsistojau pas draugą. Laimingasis vyriškis iš karto pakvietė šeimininkę į namus. Grįžau vėlai vakare, kai jie jau kietai miegojo, paėmiau pinigus ir iš tiesų palikau savo giminaičiams. Grįžkite laiku, kad galėtumėte sudaryti sandorį. Ten stovėjo mano mylimasis, beveik verkdamas krito ant kelių ir prašė atleidimo. Jis prisipažįsta, kad visą laiką mane apgaudinėjo ir kad jo meilužė pavogė pinigus. Aš, žinoma, sakau jam, kad jis eitų iš namų ir kad mes nebesame šeima. Jis pradeda grubiai man sakyti, kad, kadangi esame šeima, paskolą mokėsime kartu. Parodau jam skyrybų liudijimą. Reikėjo matyti jo veidą. Jis tiesiog nesuprato, kaip taip gali būti.

Svarbiausia, kad nusipirkau naują butą, gražų ir didelį. Aš vis dar gyvenu senajame. Mano vyrukas išsiskyrė su meiluže, ji niekada man negrąžino skolos ir prakeikė jį už melą. Buvęs vaikinas pats pradėjo daug gerti. Bet man jo negaila. Jis viso to nusipelnė. Tegul dabar jis žino, kaip apgaudinėti ir išduoti žmogų, kuris dėl tavęs padarytų viską.

 

Rate article
Jis galvojo, kad aš esu stumdoma! Privertė vyrą sumokėti už jo neištikimybę man