Жената седна на задната седалка и разбра, че синът ѝ вече няма да се побере там.

Съпругът ми, децата и аз отидохме на почивка в чужбина. И един ден ни се случи една не особено приятна история.

Бяхме резервирали екскурзия. Екскурзията включваше посещение на някои уникални места, до които не може да се стигне пеша. Решихме да посветим един ден от почивката си на това.

Купихме си 4 билета, така че всеки от нас да седне на отделна седалка. След нас в автобуса влезе пълна жена с бебе. Беше с еднакво телосложение. Едва се промъкнаха между редовете. Жената седна на най-задната седалка и разбра, че синът ѝ няма да се побере там. Пътничката стана и започна да търси друга свободна седалка за детето си.

Тя погледнала нашите кльощави синове и решила да седне на своята до тях.

Съпругът ми я спря – каза, че сме платили за тези места, така че не е необходимо да се тълпят децата. Жената не се остави, дори започна да спори с екскурзовода.

Опита се да ни убеди, че сме длъжни да се смесим. Защо да го правим? Тя дори предложи да се откажем от екскурзията и да върнем билетите си. Дори и другите туристи се включиха – започнаха да ни наричат самозванци.

Децата решиха да се преместят, за да продължат най-накрая екскурзията, докато шофьорът изчакваше конфликтът да бъде разрешен. Очевидно настроението беше развалено.

Зачудих се дали сме прави? Защо децата ми трябва да пътуват в тесни условия, след като съм им купил билети? Какво мислите за това?

 

Rate article
Жената седна на задната седалка и разбра, че синът ѝ вече няма да се побере там.