Жената била на 29 години, когато решили да се оженят, но, както се оказало, тя имала съвсем други планове за сватбата.

Оказва се, че историите с булка, която е избягала от сватбата, не са само във филмите, но и в реалния живот. Във втория случай обаче всичко изглежда по-малко романтично. когато жената е задвижена от биологичен часовник, сякаш целият свят спира и започва да се върти само с една цел. това й се е случило. Тя не беше красавица и не притежаваше особен чар. Вече беше на 29 години, но нямаше ухажори. ето защо, когато на хоризонта се появи гадже, всички роднини, близки, съседи – всички започнаха да говорят, че това е последният билет за момичето към щастлив живот.

Така че тя сама започнала да мисли така. Скоро момчето ѝ предложило брак и те започнали активно да се подготвят за сватбата. Бъдещата свекърва беше спокойна жена, бъдещата булка беше неутрална към нея. Обаче, както и към момчето… Да, момичето не изпитваше нищо романтично към бъдещия си съпруг. Знаеше ясно, че иска да има три деца, както са имали баба ѝ и майка ѝ, но дали ги иска от него – определено не. Свекърва ѝ съставила списъците на гостите за сватбата, сама избрала менюто, а момичето се забавлявало и безстрастно прелиствало списъците.

Настъпи денят “Х”. Булката облякла бялата си рокля, гримирала се, косата ѝ била елегантно оформена. Тя беше в стаята си и чакаше младоженеца. Скоро момчето пристигнало и съседите решили да му уредят всякакви тестове като цена за булката. Едва когато той посегнал към портфейла си пред входната врата, майка му подала торбичка с бонбони и коняк и казала: “Стига толкова, сине.

Тогава момичето излезе през прозореца и извика така, че всички да чуят: “Няма да има сватба. Нямало да тича из града в сватбена рокля, затова просто се затворила в стаята си, докато всички не разбрали, че няма да промени решението си. След това всички обвиниха момичето, че е унищожило щастието си със собствените си ръце, но на нея не ѝ пукаше какво казват другите. Беше сигурна, че е взела правилното решение.

 

Rate article
Жената била на 29 години, когато решили да се оженят, но, както се оказало, тя имала съвсем други планове за сватбата.
Бабата поискала да отвори вратата и казала, че дядото е дошъл, но вече не е жив. След като отворила вратата, внучката замръзнала на място.