Жената била на 29 години, когато решили да се оженят, но, както се оказало, тя имала съвсем други планове за сватбата.

Оказва се, че историите с булка, която е избягала от сватбата, не са само във филмите, но и в реалния живот. Във втория случай обаче всичко изглежда по-малко романтично. когато жената е задвижена от биологичен часовник, сякаш целият свят спира и започва да се върти само с една цел. това й се е случило. Тя не беше красавица и не притежаваше особен чар. Вече беше на 29 години, но нямаше ухажори. ето защо, когато на хоризонта се появи гадже, всички роднини, близки, съседи – всички започнаха да говорят, че това е последният билет за момичето към щастлив живот.

Така че тя сама започнала да мисли така. Скоро момчето ѝ предложило брак и те започнали активно да се подготвят за сватбата. Бъдещата свекърва беше спокойна жена, бъдещата булка беше неутрална към нея. Обаче, както и към момчето… Да, момичето не изпитваше нищо романтично към бъдещия си съпруг. Знаеше ясно, че иска да има три деца, както са имали баба ѝ и майка ѝ, но дали ги иска от него – определено не. Свекърва ѝ съставила списъците на гостите за сватбата, сама избрала менюто, а момичето се забавлявало и безстрастно прелиствало списъците.

Настъпи денят “Х”. Булката облякла бялата си рокля, гримирала се, косата ѝ била елегантно оформена. Тя беше в стаята си и чакаше младоженеца. Скоро момчето пристигнало и съседите решили да му уредят всякакви тестове като цена за булката. Едва когато той посегнал към портфейла си пред входната врата, майка му подала торбичка с бонбони и коняк и казала: “Стига толкова, сине.

Тогава момичето излезе през прозореца и извика така, че всички да чуят: “Няма да има сватба. Нямало да тича из града в сватбена рокля, затова просто се затворила в стаята си, докато всички не разбрали, че няма да промени решението си. След това всички обвиниха момичето, че е унищожило щастието си със собствените си ръце, но на нея не ѝ пукаше какво казват другите. Беше сигурна, че е взела правилното решение.

 

Rate article
Жената била на 29 години, когато решили да се оженят, но, както се оказало, тя имала съвсем други планове за сватбата.