Жена, която живее в съжителство, не може да се нарече съпруга

Когато мъж и жена решат да живеят заедно в едно жилище, поддържайки интимни отношения, тяхното съжителство започва да се нарича неформален брак.

Това е най-абсурдният термин. Осъзнавам, че се казва: “Аз съм негова наложница” е много неприятно, в известен смисъл грубо, но е вярно! Жена, която живее с мъж в наложничество, не може да се нарече съпруга.

Тази форма на взаимоотношения определено е измислена от жените. Не, да живееш, а не да подписваш, е измислено от мъжете, а жените са решили да завоалират всичко това красиво.

Когато един мъж не се жени, трябва да се измъкнете от него. Освен това всяка дама, която съжителства с мъж, вече е с единия крак в службата по вписванията, така да се каже, макар че никой още не е планирал да я води там. Веднага щом жената разбере, че сватбата се отлага и отлага, тя започва да предявява претенции. Но мъжът намира какво да каже: “защо ни е печат, ние така или иначе сме женени”, “сега не е моментът”, “докато няма пари” и т.н.
Жените се заблуждават от подобни фрази, особено когато са подправени с всевъзможни комплименти.

Но е факт, че това е много удобно за мъжете. Не им се налага да ходят до службата по вписванията, а в същото време вкъщи имат готвач , пакет, чистачка, телефонист, любовник. Това означава, че те получават много от жената, но не носят отговорност за жената, с която живеят!

А след това в случай на спор или, да речем, в случай на изневяра на мъжа, се използват фрази като: “Аз не съм отговорен за това: “Нямам нищо, което да ме задържи тук”, “Ти си нищо за мен” и т.н. Това е удобно с това, че човек може да вземе и да напусне жената по всяко време и да не й остане длъжен. И няма правни проблеми?

Един от моите приятели побърза да изправи наложницата си на крака, когато си помисли да вземе апартамент на кредит. Тя осъзна, че апартаментът ще бъде само негов, че той ще влага в кредита всеки месец, а тя ще трябва да допринася за ремонта, да купува хранителни продукти за дома и съществуваше фактът, че все още няма да е съпруга. Мъжът каза нещо там : “Аз се опитвам за теб, ние вече сме съпруг и съпруга”. Но моята приятелка не е глупачка, тя отстояваше позицията си и в резултат месец по-късно получи официално предложение, а след сватбата съпругът ѝ взе заем. Мисля, че това е достатъчно справедливо, браво!

Напразно дамите, които живеят с мъже без брак, се наричат техни съпруги и продължават да им готвят, да ги обгрижват с надеждата, че сватбата скоро ще се състои. И не казвайте, че неговият апартамент, взет от него на кредит, е ваш общ. Според документите вие не притежавате нищо. Водите ли и общ бюджет? Много добре, тогава! Имате съвършената пародия на социална единица. А ако все още сте в такава връзка и възнамерявате да имате деца, това по принцип е петица плюс. Извинявайте, какъв глупак трябва да си, за да направиш подобно нещо? Мъжът се страхува да поеме отговорност за теб, а след това все още има дете!

Може би някои жени ще кажат, че самите те не искат да се омъжват, че са щастливи с всичко, че не искат да се обвързват с брачните окови. Е, всичко това се случва, не споря. Но в повечето случаи това е просто самозаблуда. Жената иска да се омъжи, чака го , но й предлагат само да живеят заедно, обещават златни планини и тя вярва. И не се оправдавайте с вашия човек.

Ако наложницата ви се страхува от печата, попитайте го как се чувства, когато подновява шофьорската си книжка или получава болничен. Дали и на него му е много трудно? Или пък е бил много нещастен, когато са поставили печата в свидетелството му за регистрация? Трябва ли да спрете да му вярвате? Какви други оправдания ще измисли той, за да не се ожени за вас?

Ако мъжът ви се страхува да каже на всички, че е готов да живее с вас до края на живота си, за добро или за лошо и т.н., това означава, че той просто няма нужда от това. И той няма да промени решението си утре, отворете си очите!

Не изключвам случаи, в които мъж и жена са живели заедно през целия си живот, но никога не са се женили и всичко им е наред. Определено има минимални изключения сред двойките, които живеят в такива отношения. Но знаете ли, в наши дни стари моми се наричат не онези жени, които са живели в девственост до 40 години, а онези, които живеят с един мъж дълги години, без да се омъжат за него!

И ето че седи такава дама, която след няколко дни ще навърши 40 години, и изведнъж си отваря очите за всичко, което се случва, и започва да поставя условия: или регистър, или “сбогом”. Или живее до дълбока старост с един, после с друг, после с трети. Жените, които живеят с мъже без печат, не могат да се нарекат съпруги, те могат да се нарекат всичко друго, но не и съпруги, това е сигурно!

 

Rate article
Жена, която живее в съжителство, не може да се нарече съпруга