Жена изневерявала на съпруга си в продължение на шест години. Тя не се страхувала от това, но един ден всичко се променило.

Една жена изневерявала на съпруга си в продължение на шест години. Тя не се страхувала, че той някога ще разбере, не я интересувало какво ще си помисли. Тя не обичаше съпруга си.

Момичето произхождало от добро семейство, завършило училище, учило в престижен университет. След това й беше осигурена работа на висок пост – баща й беше положил усилия. А след това родителите ѝ решили, че е време да се оженят и да отгледат деца.

Започнали да изпращат момичето на среща всяка седмица. Тя отиваше напразно, никой от ухажорите не я привличаше. И тогава бил поставен ултиматум: – Или ще се омъжиш, или ще те лишим от всичките ти пари – казала майка ѝ.

-А защо трябва да се омъжвам за някого, когото не обичам, шегувате ли се с мен?

-Ние ви предлагаме стари мъжеһттр://…. всички мъже са млади, красиви и интелигентни. Трябва да погледнете поне един.

В този момент момичето избрало бъдещия си съпруг. Беше ясно, че момчето наистина харесва момичето.

А след сватбата той се влюбил в нея, бил луд по нея. Момичето обаче не се трогнало от това и започнало да изневерява на съпруга си с колега от работата. Тя не се страхувала, че един ден съпругът ѝ ще разбере за това. Смятала, че той все пак трябва да ѝ е благодарен, защото баща ѝ дава пари за апартамент и други неща за нея и съпруга ѝ. Но на мъжа не му пукало за парите, стига жена му да е до него.

Шест години минаха на мига, един ден момичето се прибра вкъщи и тогава мъжът ѝ каза:

– Развеждам се с теб….

– Шегуваш ли се?

-Не. Събрах си нещата, наех си апартамент, нямаме вече нищо общо помежду си.

-Толкова си голямо момче, че си направил всичко сам‖, засмя се момичето, докато си тръгваше. Сега тя имаше нов живот. Беше станала свободно момиче, затова покани любовника си вкъщи. А после започнала да му намеква, че трябва да напусне жена си и да заживее с нея. На това любовникът просто се засмял и си тръгнал.

Оттогава двамата престанали да се виждат… оказва се, че той не е възнамерявал да напусне жена си заради нея, тя е била развлечение за него. И щом тя започнала да говори за сериозна връзка, той избягал ….

Тогава родителите казали, че идват да посетят дъщеря си.

Но тя и съпругът ѝ все още не бяха успели да кажат на родителите ѝ за планирания развод. Съпругът ѝ трябваше да дойде при нея и да се престори, че всичко е наред. В този момент момичето осъзнало, че съпругът ѝ наистина ѝ липсва. Той беше единственият, който я обичаше, и сега тя наистина искаше да го върнеһттр://…. След като родителите ѝ си тръгнали, мъжът също отишъл да живее сам със себе си. Две седмици по-късно момичето решило да направи първата крачка и му се обадило: – “Не мога да издържам повече… Върни се у дома”, казало момичето.

– Успокой се, аз вече съм подала молба за развод.

 

Rate article
Жена изневерявала на съпруга си в продължение на шест години. Тя не се страхувала от това, но един ден всичко се променило.