Защо дойдохте безсрамно тук? Докарахте сина ми до инсулт

Свекървата продължавала да се опитва да накара двойката най-накрая да се разведе. Само че тя докарала сина си до инвалидна количка, а след това го изоставила. Веднага след като се оженили, те първо заживели с родителите на съпруга ѝ. Това било просто непоносимо. Свекървата непрекъснато се намесвала в делата им. Тя си пъхаше носа в разногласията на младоженците. Можеше да влезе в стаята им, без да почука, в най-неподходящия момент. И през цялото време обвиняваше снаха си за всичко. Момичето работеше като актриса в театъра. А когато свекървата гледала представленията, просто възкликвала: “Каква гадост.

Няма да се учудя, че тя изобразява такава любов не само на сцената, но и с тези актьори зад кулисите. -Мамо, за какво говориш – непрекъснато се възмущаваше човекът. Беше очарован от жена си. Накрая се изнесоха. Но и тук нямаше мира от страна на свекървата. Тя непрекъснато наблюдаваше снаха си и докладваше на сина си: – “Сега тя обядва в кафенето, после има репетиция в концертната зала. -Мамо, престани. Много добре знам къде е съпругата ми и какво прави. Свекървата винаги се набиваше пред очите им вкъщи и я докарваше до истерия без причина.

Всичко това момичето изля пред съпруга си, а той се опита да успокои майка си. Но когато не му останаха сили, момичето поиска да живеят отделно поне временно. Това беше удар за мъжа, той много се страхуваше да не загуби жена си. Седмица по-късно шофьорът на мъжа дошъл до театъра и казал, че е получил инсулт. Момичето веднага отишло в болницата, където вече седяла свекърва ѝ. – “Защо безсрамно дойдохте тук? Вие докарахте на сина ми инсулт! -Но ако не бяхте вие, аз и той щяхме да живеем спокойно!

Лекарите казаха, че момчето известно време ще бъде в инвалидна количка. Той се нуждае от пълна почивка и спокойствие. Единственият човек, когото иска да види, е жена му. Свекървата се обиди и жената влезе в стаята при съпруга си. Тя седна до него и прошепна: “Ще се оправим, само се оправи. -Както ме изпишат, ще отидем с теб надалеч. Далеч от мама.

 

Rate article
Защо дойдохте безсрамно тук? Докарахте сина ми до инсулт