Заради инсталирането на климатика старите дами в сградата ни започнаха да се държат враждебно с нас. Последните им действия обаче надминаха всички очаквания.

След като се оженихме, аз и моята любима купихме къща в отлично състояние, разположена в престижна част на града. Бяхме особено доволни, че можем да паркираме колата си наблизо. Съседите ни се оказаха мирни възрастни жени. Изглежда, че много от тях бяха получили тези апартаменти чрез някакво предприятие и повечето бяха вдовици. Понякога ги посещават и внуците им. Тези баби обикновено са тихи, а ние с любимия ми не сме от хората, които устройват шумни партита, така че бяхме убедени, че нищо няма да ни попречи да станем приятели. Но всичко се промени, когато със съпруга ми решихме да купим климатик.

съзнателно избрахме тих модел и го инсталирахме по начин, който да не пречи на съседите ни. За съжаление бабите се обидиха, като се оплакаха, че новата ни покупка разваля външния вид на къщата. Те усърдно създадоха красива предна градина с ярки цветя, като украсиха с цветя и собствените си балкони. В същото време нашият сив климатик се открояваше и сякаш разваляше естетиката. Опитвайки се да решим проблема, предложихме да пребоядисаме сивата кутия, за да съответства на цвета на сградата. Това предложение обаче не отговори на очакванията им. Изглежда, че бабите имаха много свободно време, тъй като възрастните жени непрестанно ни преследваха, досаждайки ни за климатика   .

За наша изненада те дори подадоха жалба срещу нас. По някакво чудо успяха да спечелят, което е истинска загадка за мен, така че подадохме жалба и чакаме ново решение. Освен това една хитра възрастна дама дори като по чудо се качи от балкона си, за да попречи на климатика, което доведе до неговата повреда. Поправихме го, но това не беше краят на историята. За да се предпазим, купихме малка камера, насочена към гаража ни. По този начин, ако решат отново да повредят имуществото ни, със съпруга ми ще имаме какво да покажем в съда. Срамно е, че само преди няколко седмици бяхме щастливи, че имаме толкова мирни съседи, а сега половината от жителите на нашата сграда сякаш са невидими, вглъбени в този спор    .

 

 

Rate article
Заради инсталирането на климатика старите дами в сградата ни започнаха да се държат враждебно с нас. Последните им действия обаче надминаха всички очаквания.