Замених дъщеря си и съпругата си за “любовта на живота ми”!

Преди три години се ожених, защото приятелката ми беше бременна. Със Сара нямахме силна любовна връзка, разхождахме се заедно, почивахме си, чувствахме се добре един с друг, но не чувствахме нищо повече. Когато тя ми каза, че е бременна, аз, като достоен мъж, веднага й предложих брак.

Когато се роди Алина, отношенията ни със Сара започнаха да се засилват. Уважавахме се взаимно, разбирахме се и се подкрепяхме във всичко, затова се чувствахме топло един към друг. Осъзнах, че ми липсва онази истинска и страстна любов, за да бъда щастлив, но нямах намерение да променям нищо, докато не я срещнах.

Това се случи, когато ме изпратиха в източните райони, за да защитавам родната си земя. Живеехме в едно село и именно там срещнах Ребека. С нея преживях всичко, за което можех само да мечтая. Знаех, че съм намерил единствената, и разказах за това на съпругата си. Тя го прие спокойно, сякаш най-важното беше да се върна жив, а после животът щеше да постави всичко на мястото му.

Прекарвах прекрасни дни и нощи с Ребека, бягах при нея веднага щом имах възможност, но тя беше ужасно ревнива и ми забраняваше да общувам с жена си. Не спорих и тогава тя ми даде възможност да избирам – или тя, или дъщеря ми. Мислех, че изборът е очевиден, защото толкова много обичам тази жена. Накрая реших да се обадя на Сара, за да изясня ситуацията и да кажа на дъщеря ми, че оттук нататък татко ще се обажда по-рядко.

– “Защо е така, татко? Толкова много ми липсваш!” – каза дъщеря ми и завесата падна от очите ми. Как можах да си помисля, че някаква жена е по-важна за мен от детето ми?

Не можех да бъда щастлив с Ребека. Тази жена не искаше да общувам със собствената си дъщеря, не ми даваше избор.

Скоро ще се върна у дома и се надявам, че жена ми ще успее да ми прости всичко или поне няма да ограничава общуването ми с дъщеря ми, защото сега разбрах, че всичко, за което съм мечтала, вече съм получила!

 

Rate article
Замених дъщеря си и съпругата си за “любовта на живота ми”!