Възрастните дами от входа започнаха да ни мразят заради климатика ни. Но това, което направиха онзи ден, не може да се повярва.

Със съпруга ми купихме апартамент в отлично състояние, в добър район. Тук винаги има място за паркиране, а съседите ни се оказаха спокойни бабички. Тук има много баби, вероятно те са получавали тези апартаменти от предприятието. Повечето от тях вече нямат съпрузи. Понякога идват внуците им. Самите баби са спокойни, а ние със съпруга ми не организираме дискотеки, така че бяхме сигурни, че всички ще станем приятели. Но се случи така, че със съпруга ми купихме климатик.

Специално взехме тих, монтирахме го така, че да не пречи на никого. Но на бабите това не им хареса, започнаха да се оплакват, че климатикът ни им разваля гледката към къщата. Направиха си градинка долу, отгледаха красиви цветя, всяка от тях има цветя на балкона, а ето го и нашият сив климатик, който разваля всичко. Предложихме на бабите да пребоядисат тази сива кутия, за да съответства на цвета на къщата, но това не им беше достатъчно. Сигурно имат много време, че буквално проследиха съпруга ми и мен и постоянно ни капеха на мозъците с този климатик.

А след това ни дадоха под съд. Не знам как, но в тази абсурдна ситуация съдът беше на тяхна страна. Ние обжалвахме решението на съда, така че тази история все още продължава. Освен това една от коварните ни баби се качи на покрива и разля нещо върху климатика, така че той се счупи. Поправихме го, но това не беше краят. Монтирахме камера на гаража, която е насочена в наша посока. Ще монтираме климатика отново, ако отново се опитат да го развалят, ще имаме силни доказателства в съда. И така, преди месец бяхме доволни от тихите си съседи, а сега мразим половината вход.

 

Rate article
Възрастните дами от входа започнаха да ни мразят заради климатика ни. Но това, което направиха онзи ден, не може да се повярва.