Vyrui pasisekė su ištekėjusiomis moterimis ir sudaužytomis širdimis

Vyras jau manė, kad tai kažkoks prakeiksmas. Jis galėjo sutikti merginą kino teatre ar darbe, prisirišti prie jos, įsimylėti, o paskui sužinoti, kad ji ištekėjusi ir kartais net turi vaikų. Buvo viena itin atkakli gerbėja, kuri sekė jį net ir po to, kai paaiškėjo tiesa apie jos santuoką. Ji verkdavo jam apie savo siaubingą gyvenimą ir smurtaujantį vyrą, apie vaikus, kurių nesugebėjo tinkamai užauginti, o svarbiausia – nenorėjo. Ji žadėjo dėl jo palikti šeimą, bet jis buvo griežtai prieš. Jis pats užaugo nepilnoje šeimoje – tėvas paliko jį ir motiną, kai jiems labiausiai reikėjo jo paramos. Jis turėjo kitą šeimą ir pasirinko ją, o ne palikti senąją. Metus gyveno kitame mieste su trimis naujais vaikais, visus juos aprūpino, o vaikinas ir jo buvusi žmona savo laiku nesulaukė nė trupučio jo dėmesio.

Norėdamas galutinai nutraukti nepageidaujamus santykius, vaikinas išėjo iš senojo darbo ir susirado kitą darbą. Su merginomis jis susipažino tik internetu ir tik su jaunesnėmis, o per pirmąjį susitikimą sužinojo viską apie jos buvusius ir apie tikėtiną slaptą vyrą, kurį ji slėpė. Tai priėjo iki tam tikros paranojos, o didžiausia jo baimė buvo įsimylėti, o tada sužinoti, kad jo mergina jau užimta.

Naujoje darbovietėje jis labai stengėsi užsidaryti nuo kolegių merginų, tačiau atsitiko taip, kad artimai bendravo su viršininko sekretore. Laisvalaikiu jie neblogai sutardavo. Jie galėjo susitikti savaitgaliais išgerti kavos arba kartu nueiti į boulingą. Vaikinui ji labai patiko, bet jis nesiryžo žengti pirmojo žingsnio, bijodamas, kad ji jau ką nors turi.

Laimei, ji buvo drąsesnė ir, pakvietusi jį į kiną, aiškiai parodė, kad tai ne draugiška išvyka į premjerą, o pasimatymas.

– Pasimatymas? – Jis nustebo. – Negi tu neturi vaikino? Maniau, kad susitikinėji su kitu.

– Kodėl taip galvoji?

– Tu graži, protinga ir visiems patinki. Tu man patinki. Todėl buvau įsitikinęs, kad tu su kuo nors susitikinėji.

Mergina nusijuokė iš jo žodžių. Ji patikino jį, kad yra visiškai viena dėl savo amžino darbo krūvio, tačiau labai norėjo pabandyti užmegzti su juo santykius.

Taip ir pavyko. Jie bendravo darbe ir už jo ribų, labai greitai tapo tokie artimi, kad kartu išsinuomojo namą, o įgavęs pasitikėjimą vaikinas jai pasipiršo. Jis dar niekada nebuvo patyręs laimingesnės dienos, kai ji ištarė “taip”.

Anksčiau jam tikrai nesisekė meilėje, bet jam tereikėjo šiek tiek ilgiau palaukti, kad sutiktų žmogų, kuriuo galėtų pasitikėti ir kurio meilė po tiek daug nesėkmių kasdien tik augo.

 

Rate article
Vyrui pasisekė su ištekėjusiomis moterimis ir sudaužytomis širdimis