Всичко загуби смисъл, докато не видях дъщеря си!

В университета намерих истинско съкровище – съпругата си. Бяхме в една група, бързо се сприятелихме и тогава реших да я поканя на среща. Често се разхождахме, ходехме заедно на дискотеки, гледахме филми, а през последната година от следването ни имахме логично продължение. Започнахме да живеем заедно в един апартамент под наем. Дори не можех да си помисля, че нещо може да се обърка, защото бяхме влюбени!

След известно време Мария ми каза, че е бременна, и въпреки че все още учехме, се почувствах наистина щастлив от новината. Месец по-късно се оженихме, а родителите ми ни подкрепяха напълно, така че изглеждаше, че животът е прекрасен.

Раждането се случи след дипломирането ни. И точно тогава всичко се обърка. Раждането беше много трудно, а след това Мария получи сериозни усложнения, така че почина още същия ден. Остави след себе си малката ни здрава дъщеря. Дълго време не можех да преодолея скръбта си, защото беше невъзможно да повярвам, че няма да видя усмивката ѝ и да я прегърна. Тя, както никой друг, заслужаваше дълъг и щастлив живот!

Наскоро отпразнувахме рождения ден на нашата Моника. Тя навърши една година и като я гледам, все повече разпознавам в нея моята Мария и си мисля, че ми е оставила истински ангел. Все още не съм се съвзела от скръбта си, не мога да спра да мисля за нея, но знам, че има за какво да живея. Трябва да дам на дъщеря си най-доброто, защото това е, което искаше майка ѝ. Тя трябва да се гордее с нас.

Разказвам ви това, защото искам да ви напомня, че никога не знаем кога ще загубим любимите си хора, затова трябва да ценим всеки миг, който имаме заедно!

 

Rate article
Всичко загуби смисъл, докато не видях дъщеря си!