– Всичко щеше да е наред, ако един ден онази жена не се беше появила на прага им и не беше крещяла. Представете си това! Тя каза, че Марк ѝ е изневерил, на нея! ИЗНЕВЕРИЛ Й!

Никога не съм виждала съседката си толкова депресирана. И един ден тя дойде при мен на чай и започна да ми разказва история за живота си.

Оказа се, че съпругът ѝ има любовница от около година и на практика живее с нея. Той почти никога не си е вкъщи. Марк не може да реши какво да прави. Той е объркан. Но съседката не иска да се кара с него заради дъщеря си. Момичето обича баща си до полуда.

Те са женени от 10 години. Дъщерята е на 9 години. Всички приключения на съпруга ѝ започват миналата година. Разбирате ли, мъжът искал нови преживявания и усещания.

Но за семейството това беше истинска скръб.

Отначало приятелката дори не обръщала внимание на съпруга си. Тя си мислела, че скоро всичко ще приключи и ще се върне към нормалния си живот. Не искала дъщеря ѝ да се тревожи. Тя държала всичко в себе си.

Но Марк видял безразличието на съпругата си и не помислил да спре. С течение на времето той престанал да се прибира у дома, за да пренощува.

Саманта, съседката, веднага разбрала кого посещава съпругът ѝ, но не направила нищо. Изглеждаше, че жената не е конкурентка за нея. Все някога трябваше да приключи.

И това стана. Два месеца по-късно Марк излязъл на разходка и се върнал, но не поискал прошка от съпругата си. Върна се, сякаш нищо не се беше случило.

Върна се, защото се беше скарал с любовницата си. Тя започнала да изисква от Марк скъпи подаръци и внимание. Но съседът продължил напред:

– “Всичко щеше да е наред, ако един ден онази жена не се беше появила на прага им и не беше крещяла. Представете си това!

Тя каза, че Марк ѝ е изневерил, на нея! ТОЙ Й ИЗНЕВЕРЯВА! “Съпругът ми е просто парцал. Той не я е изхвърлил през вратата, а си е събрал нещата и си е тръгнал с нея. Това ли е постъпката на един истински мъж? Тогава разбрах, че не сме на един и същи път.

С такъв човек не може да има нищо общо. Жалко е, че дъщеря ми ще страда заради глупавия си баща.

Три седмици по-късно Марк отново стоеше на прага на Саманта с вещите си. Страшно е да си представим какво се е случило този път. Съседката си помисли, че циркът най-сетне е приключил, но той продължи още няколко пъти.

Тогава Саманта не могла да издържи повече.

– “Най-накрая реши с кого искаш да живееш. Дъщеря ми вече не е малко момиче, не искам да вижда това. След няколко години тя вече няма да те нарича татко. Ти трябва да бъдеш пример за подражание. Всички тези партита определено не са най-добрият пример за едно дете.

Но кой може да каже. В крайна сметка Саманта смени ключалките на вратата. Засега това е достатъчно, а после ще се види.

Какво бихте направили вие на мястото на жената?

 

Rate article
– Всичко щеше да е наред, ако един ден онази жена не се беше появила на прага им и не беше крещяла. Представете си това! Тя каза, че Марк ѝ е изневерил, на нея! ИЗНЕВЕРИЛ Й!