Всички седяха на масата, разговаряха, свекървата канеше гостите да се хранят, когато изведнъж Робърт забеляза същото колие, което беше подарил на любимата си за рождения й ден.

Робърт дълго време търсел подарък за съпругата си. Рожденият ѝ ден наближава. Разбира се, това не е годишнина, но той искаше да я зарадва. Затова отиде да пазарува в търсене на нещо специално. Само си помислете!

Той подарил на жена си всичко, за което можел да се сети    .злато, сребро, дрехи, парфюм, пътувания на почивка. Не можел да се сети за нищо друго.

Тогава Робърт се обърнал към един приятел, който изработвал бижута. Той поискал съвет. Той помислил и предложил да ѝ подари колие. Това е идеалният подарък за всяка жена. Робърт се съгласил. На жена му определено ѝ липсва луксозно колие. Тя има толкова много красиви рокли, но няма бижута. Тя определено ще се зарадва на този подарък.

Партито за рождения ден мина чудесно. Съпругата оцени подаръка на съпруга си. Тя веднага сложила колието към роклята си. Изглежда прекрасно, няма какво да се каже. Робърт беше щастлив, че е успял да зарадва съпругата си.

През годината тя носеше огърлицата може би два пъти. И всеки път Робърт се радваше на съпругата си. В края на краищата тя изглежда просто великолепно върху него.

По-късно те отпразнуваха рождения ден на тъщата му. Всички седяха на масата, разговаряха, а тъщата канеше гостите да пият, когато изведнъж Робърт забеляза същото колие, което беше подарил на любимата си за рождения ѝ ден. Робърт погледна съпругата си с изненадан поглед.

Жена му не каза нищо, обърна се настрани, сякаш говореше с гостите   . Робърт седеше разярен. Не му харесваше жена му да раздава подаръците му. След партито Робърт
се приближил до свекърва си и я помолил да върне колието. Свекървата погледнала дъщеря си, после свалила огърлицата и я хвърлила в лицето на Робърт.

По целия път към дома двойката се карала. Съпругата нарекла съпруга си алчен. Междувременно Робърт се чудел в кого се е влюбил. И струваше ли си изобщо да бъде с нея?

 

 

Rate article
Всички седяха на масата, разговаряха, свекървата канеше гостите да се хранят, когато изведнъж Робърт забеляза същото колие, което беше подарил на любимата си за рождения й ден.