Въпреки че Антъни беше против продажбата на апартамента, Марк не позволи това да го спре!

Братята Антъни и Марк наследяват двустаен апартамент от родителите си. Отначало те живеят хармонично, докато съпругата на Антъни не забременява, което ги кара да се притесняват от липсата на пространство. Марк предлага решение: да продадат апартамента и да разделят парите, за да си купят отделни жилища. Антъни обаче отхвърля това предложение, като се позовава на практически трудности и задължения да издържа семейството си.

появата на бебето обаче донесе нови предизвикателства за Марк: постоянният плач на бебето му пречеше да спи и да работи. Разочарован, Марк решава да осъществи плана си сам. Той се преместил при приятел, продал своя дял от апартамента, взел заем и за два месеца купил малък апартамент.

Антъни изрази разочарованието си, като смяташе, че подобни действия противоречат на принципите на братството. Той им напомни за техния различен избор: Антъни реши да изтегли заем и да си купи кола, а Марк реши да си купи апартамент. Марк подчерта, че те са взели индивидуални решения и трябва да поемат отговорност за тях    .

Антъни се опита да прехвърли вината, като спомена, че дядо им, който се оказал новият съсед на Марк, постоянно свирел на пиано, което не давало на детето да спи. Марк предложи проблемът да бъде решен по мирен път, тъй като детето също може да е замесено в нарушаването на съня. Той подчерта, че тъй като Антъни е отхвърлил предложението му, не може да окаже допълнителна помощ    .

 

Rate article
Въпреки че Антъни беше против продажбата на апартамента, Марк не позволи това да го спре!