Вивиан не искала да се облича в сватбена рокля с бременния си корем и те отново отменили сватбата. Само че този път беше за дълго време.

Вивиан и Джеймс разбраха, че са влюбени, още щом се видяха. Срещат се в продължение на три месеца, след което започват да живеят заедно. Два месеца по-късно Джеймс прави предложение на Вивиан, на което тя веднага се съгласява. В края на краищата Джеймс е бил нейната мечта, със сериозни намерения. Но те не се ожениха веднага. Беше необходимо да се довърши ремонтът в апартамента. Добре беше, че Джеймс имаше собствен апартамент, нямаше нужда да взема ипотечен кредит. Тогава решиха да направят лятна сватба, започнаха да избират подходящ ресторант.

Но тогава Джеймс намери човек, който спешно продаваше евтино добра кола, трябваше да изплати дълговете си. Джеймс разполагаше с точно толкова пари, но те бяха предназначени за сватбата. Вивиан се съгласи да отложат тържеството си, а междувременно да купят колата на добра цена.

Решиха да вдигнат сватба през есента, но тогава Джеймс се разболя. Тогава я отложиха за края на декември, за да могат след празниците да отидат да празнуват Нова година някъде в горещите страни. Но ваучерите за почивка бяха скъпи. Тържеството отново бе отложено.

А през следващото лято Вивиан беше бременна. Джеймс веднага я завлече в службата по вписванията, но Вивиан отказа да се омъжи сега:

– Не искам да се омъжвам само защото съм бременна. И още повече не искам да съм в сватбена рокля с корем.

След раждането на сина им Вивиан и Джеймс се карат много. Дотолкова, че момичето се преместило временно да живее при родителите си. После Джеймс се поуспокои и се извини. Хормоните на Вивиан се успокоиха и те отново започнаха да живеят заедно. А година по-късно им се роди момиченце.

Джеймс се съгласи да изчака още малко, докато Вивиан бъде в добра форма след второто раждане. И тогава с добра фигура, в красива рокля, те изиграха дългоочакваната си сватба, 4 години след предложението.

 

 

Rate article
Вивиан не искала да се облича в сватбена рокля с бременния си корем и те отново отменили сватбата. Само че този път беше за дълго време.