Vienam pažįstamam yra 35 metai ir jis niekada nedirbo. Dabar ji siekia užimti vadovaujančias pareigas ir gauti didelį atlyginimą.

Yra moteris, su kuria kadaise mokiausi vienoje mokykloje. Tegul jos vardas būna Linda. Beje, Linda laimėjo aukso medalį. Baigusi mokyklą, ji įstojo į universitetą studijuoti teisės. Tada ji nusprendė įgyti antrąjį laipsnį. Ji įstojo į kažką, kas susiję su prekyba ir vadyba. Tame universitete susipažino su vaikinu ir už jo ištekėjo. Tas vaikinas uždirbdavo gerus pinigus ir taip pat nereikalavo, kad Linda dirbtų, todėl ji ramiai baigė studijas.

Baigusi antrąjį universitetą, Linda taip ir nesusirado darbo, tiesiog liko sėdėti namuose. Kai pažįstami jos apie visa tai paklausdavo, ji atsakydavo, kad yra visiškai patenkinta savo gyvenimu. Ji sakė, kad jos vyras mėgsta švarius ir jaukius namus, o ji negalėtų to užtikrinti, jei dirbtų. Vyras jai duodavo pinigų viskam, ko tik siela geidė: nuo grožio salonų iki sporto klubų.

Taip jie ir gyveno. Retkarčiais, pasak Lindos, vyras kažką sakydavo apie tai, kad labai norėtų vaiko, bet ji atsisakydavo apie tai kalbėti. Linda visai nenorėjo turėti kūdikio: ji baiminosi dėl savo figūros, sveikatos ir laisvo laiko.

Santuoka truko apie dvylika metų, tada sutuoktiniai nusprendė išsiskirti. Linda nepasakoja, dėl ko tiksliai, o aš nenoriu spėlioti. Pora išsiskyrė ir vyras nustojo Lindą remti.

Dabar už ją moka tėvas, kuris vis dar eina į darbą. Tačiau sumos visiškai nepalyginamos; sunku išlaikyti tokį gyvenimo būdą, prie kurio Linda įpratusi. O jos tėvas vis užsimena, kad jai vertėtų eiti į darbą. Juk suaugusi moteris, trisdešimt penkerių metų.

Linda kreipėsi į mūsų klasės pokalbių kambarį ir paprašė pagalbos ieškant darbo. Vienas iš jų turėjo savo parduotuvę prekybos centre, pasiūlė eiti pas jį dirbti pardavėja. Tačiau Lindai toks variantas nepatiko. Ji sakė, kad nenori prekiauti šiukšlėmis su keliais aukštaisiais išsilavinimais.

Tai labai juokinga skaityti. Ji neturi jokios darbo patirties, seniai baigė koledžą, bet jos prašymai didžiuliai. Siekia vadovo pareigų su dideliu atlyginimu.

Ką manote jūs? Kokį darbą galite gauti, jei jums trisdešimt penkeri ir niekada anksčiau nedirbote?
 

Rate article
Vienam pažįstamam yra 35 metai ir jis niekada nedirbo. Dabar ji siekia užimti vadovaujančias pareigas ir gauti didelį atlyginimą.