Vieną dieną sutuoktinis parsivedė savo brolį namo ir paprašė, kad jis pasiliktų pas mus, nes turėjo problemų namuose.

Su vyru gyvename mažame vieno kambario bute, kurį nuomojamės. Iš pradžių viskas buvo tiesiog puiku, nes abu dirbome, taigi mūsų finansinė padėtis buvo gera. Vieną dieną jis man pranešė, kad nusprendė išeiti iš darbo. Jis motyvavo tuo, kad atlyginimas neatitiko darbo krūvio. Net neįsivaizduoju, koks didelis darbo krūvis buvo jų biure, kad reikėjo skubaus atlyginimo.

Tačiau jis turėjo tokią tradiciją pirmiausia išeiti iš darbo, o tik paskui pradėti ieškoti naujo darbo. Taip išeina, kad kol jis sėdi ir ieško tinkamo darbo, visa finansinė parama šeimai gula ant mano pečių. Tokiais laikais mums vos užtekdavo pinigų susimokėti už nuomą ir nusipirkti maisto produktų.

Vieną dieną grįžau namo iš darbo, o vyras pasitiko mane prie durų ir pasakė, kad kol kas neičiau į virtuvę. Tuo metu jis man pasakė:

– Aš pašildžiau tavo vakarienę ir nunešiau į tavo kambarį, bet, manau, ji jau šiek tiek atvėsusi. Mano brolis su žmona virtuvėje labai susipyko, todėl jis ketino kurį laiką pabūti pas mus.

Man, žinoma, iš pradžių ši mintis nepatiko, bet nesiginčijau. Tačiau po kurio laiko supratau, kad padariau labai didelę klaidą. Pagrindinė problema buvo ta, kad kiekvieną dieną mano giminaitis eidavo į darbą ir eidavo miegoti 21 val. vakaro, o aš grįždavau iš darbo 22 val. Taigi paaiškėjo, kad turėjau prisitaikyti prie sutuoktinio brolio bute, už kurį mokėjau.

Sutuoktinis man pasakė, kad brolis per mėnesį surinks pinigus ir išsikraustys iš mūsų namų. Tačiau tą mėnesį mano brolis valgė tai, ką aš nupirkdavau, o jis taupė savo pinigus, kad galėtų susimokėti už nuomą. Labiausiai mane pykdė tai, kad jų motina gyveno viena dviejų kambarių bute, bet jis pas ją neidavo. Kartkartėmis dėl to įsiveldavau į skandalus.

Po mėnesio mano brolis vis dėlto išsikraustė. Man tada vėlavo atlyginimas, bet vyras turėjo kreditinę kortelę, kai išėjo iš darbo, į ją įnešėme reikiamą sumą ir nusprendėme, kad tai bus pinigai juodai dienai.

Koks buvo mano nustebimas, kai sužinojau, kad kredito kortelėje nėra pinigų. Kaip paaiškėjo, dalį pinigų mano vyras buvo paskolinęs broliui, o kitą dalį iššvaistė kompiuteriniams žaidimams. Po to mano vyras nuėjo pasiimti brolio ir jo daiktų, o aš padėjau tašką savo santykiams su juo.

 

Rate article
Vieną dieną sutuoktinis parsivedė savo brolį namo ir paprašė, kad jis pasiliktų pas mus, nes turėjo problemų namuose.