Vieną dieną jos vyras paliko Melissą. O ji buvo pavyzdinga žmona!

Kai vyras pasakė, kad ketina eiti pas meilužę, Melisa net padėjo jam susikrauti daiktus. Pasirūpino, kad jis nepamirštų įkroviklio ir telefono. O kai už jo užsitrenkė durys, ji nušliaužė prie sienos ir išsižiojo iš skausmo.

Draugas atėjo jos gelbėti. Melisa buvo tarsi be sąmonės. Draugė bandė ją atvesti į protą, bet suprato, kad viena nesusitvarkys, – prisijungė likusi desanto dalis.

Septynerius santuokos metus Melisa stengėsi būti pavyzdinga žmona. Aleksas buvo jos antrasis vyras, jie susipažino po trisdešimties. Jie susituokė ir apsigyveno kartu. Jie neturėjo bendrų vaikų, ir tikriausiai taip buvo geriau.

Per pirmąją santuoką Melisa suprato, kad žmona turi būti tobula visais atžvilgiais. Jei vyras dėl ko nors nepatenkintas, tai buvo jos kaltė. Pirmasis sutuoktinis norėjo grįžti atgal, viską ištaisyti, bet Melisa tuo metu jau kūrė santykius su Aleksu.

Ji stengėsi būti kuo švelnesnė, malonesnė ir dėmesingesnė. Draugai sakė, kad vyras lipa jai ant galvos, bet ji tiesiog nusispjovė ir toliau viską darė savaip. Ji žinojo, kad žmonos įvaizdis turi būti tobulas, kad nebūtų vėl sutrypta ir palikta.

O dabar jis vėl buvo dingęs. Visos merginos verkė, viena draugė tylėjo, o paskui pasakė:
– Jis sugrįš. Pirmasis sugrįžo. Daugiau tokių patogių kvailysčių nėra, jis pažais ir grįš namo.

Mergaitės išsišiepė, ėmė kibti prie draugės, vertindamos jos tiesmukiškumą, ir Melisa sušnibždėjo:
– Tegul eina…

Moterys išmintingos, jos anksčiau ar vėliau supranta savo klaidas ir pasielgia teisingai. Jos pasirengusios viską atleisti, bet kai jas išduoda, verčiasi per galvą.

 

Rate article
Vieną dieną jos vyras paliko Melissą. O ji buvo pavyzdinga žmona!