Вероника обещава на снаха си, че ще ги разведе. Юлия само се засмя, но скоро свекърва ѝ дойде със снимка в ръце

Юлия и Адам се запознали в университета и много се обичали. Те бяха много хармонична двойка, която беше истински щастлива един с друг. След дипломирането си, когато двойката имаше стабилни доходи, те решиха да се оженят. Това беше брак по голяма любов. Само че майката на Адам изобщо не била доволна от снаха си.

Но е трудно да се каже какво точно не допадаше на жената. Просто за себе си е решила, че Юлия не е подходяща за сина ѝ. Периодично ги посещавала и се опитвала да намери грешка у тях. Също така активно се опитвала да настрои сина си срещу съпругата му, но не успяла, защото момчето много обичало жена си. Но Вероника беше упорита и веднъж каза на Юлия директно:

– “Ще направя всичко, за да се разведеш, ще видиш, ще ти вземем и апартамента.

Тогава Юлия само се засмя.

Но три месеца по-късно свекърва ѝ дойде при тях със снимки на Юлия с друг мъж. Тя се опитала да обясни на съпруга си, че това е фотомонтаж, но той не ѝ повярвал и те се развели. Свекървата настоявала да разделят имуществото, но това не се случило, защото апартаментът според всички документи принадлежал на Юлия. Родителите ѝ го били подарили преди брака. Момичето не се отказа от това. Тя заведе дело за клевета срещу свекърва си. Съдебното производство доказа, че снимките са фалшиви, и осъди жената да плати глоба за неимуществени вреди. След това Адам се извинил и поискал шанс, но Юлия не го пожелала.

 

Rate article
Вероника обещава на снаха си, че ще ги разведе. Юлия само се засмя, но скоро свекърва ѝ дойде със снимка в ръце