Vėlai vakare greitosios pagalbos automobilis atvežė nėščią mergaitę į gimdymo skyrių. Prasidėjo sąrėmiai.

Greitosios pagalbos automobilis vėlai vakare atvežė nėščią merginą į gimdymo skyrių. Jai buvo ne daugiau kaip dvidešimt metų, į gimdymo namus atvyko neplanuotai, tiesiai iš traukinio, todėl su savimi neturėjo jokių dokumentų. Vienintelis dalykas, kurį ji galėjo pateikti, buvo pasas, bet ji sakė, kad yra registruota nėščia.

Reikalingi tyrimai ir testai buvo atlikti greitai, tačiau su ultragarsu viskas buvo ne taip aišku. Kadangi buvo naktis, buvo gana problematiška tai padaryti, neturėjome laiko ką nors daryti. Prasidėjo sąrėmiai.

Gydytoja pamatė du širdies dūžius, paklausė merginos apie ultragarsą, bet ji nieko negalėjo patvirtinti, nes ultragarsui nebuvo laiko. Tačiau paaiškėjo, kad tai antras nėštumas, tuo metu ji jau buvo pagimdžiusi trynukus su puse. Taigi dvynukų galimybė buvo didžiulė.

Stiprūs sąrėmiai privertė visą medikų komandą gimdymo palatoje susirinkti per sekundę, pirmasis kūdikis gimė be komplikacijų, garsiai pažymėdamas savo atvykimą. Motinai nebuvo leista pailsėti, su kitais sąrėmiais gimė antrasis berniukas, tik dešimties minučių skirtumu.

Kol visi džiaugėsi dvyniais ir pamažu atsikvėpė, gydytojas pastebėjo, kad tuo staigmenos nesibaigė. Jis pranešė apie tai savo kolegoms ir liepė komandai ruoštis trečiojo kūdikio gimimui. Motinai nespėjus susigaudyti, gimė trečiasis berniukas, toks pat didelis ir garsus kaip ir jo broliai. Tai buvo pirmas kartas per jų ilgametę praktiką, kai jie matė tokį sveiką trynuką ir jokių gimdymo komplikacijų. Laiminga trynukų mama iš karto nusprendė pranešti vyrui džiugią naujieną.

Jis skubiai atvyko, nors buvo jų gimtajame mieste, už dviejų šimtų kilometrų nuo ligoninės. Laiminga šeima šventė su tortais ir gėlėmis. Tėvas nepaprastai džiaugėsi šia žinia, nes dabar jų šeima turėjo ne tik pusantrų metukų mergaitę, bet ir ištisus tris sūnus.

Rate article
Vėlai vakare greitosios pagalbos automobilis atvežė nėščią mergaitę į gimdymo skyrių. Prasidėjo sąrėmiai.