В самолета влезе красива руса жена. Тя имаше билет за икономична класа, но седна в бизнес класа.

Един от моите близки приятели работи като стюардеса в добра авиокомпания. И винаги има какво да сподели след работата си, но този полет се запомни по специален начин от нея и от всички, които чуха тази забавна история!

В самолета влезе красива руса жена. Тя имала билет за икономична класа, но седяла в бизнес класа. Приятелката ми първа се приближи до нея, като си помисли, че жената просто е объркала местата.

– “Ти нищо не разбираш! “Погледни ме и се замисли дали такава красавица може да седи в икономична класа!” – отговори тя на всички обяснения на приятеля ми.

Стигна се дотам, че и други стюардеси се включиха в диалога им и почти започнаха да убеждават жената да се премести на мястото си. В крайна сметка приятелят ми разбра, че това е безсмислено, и отиде да помоли пилотите за помощ. Той се засмя от сърце на ситуацията на колегите си и каза, че с удоволствие ще им помогне.

Пилотът се приближи до красивата блондинка, наведе се и прошепна нещо в ухото ѝ, което я накара да отвори уста. В същата секунда тя се затича като куршум към мястото си, а стюардесите се спогледаха изненадано. Тогава моята приятелка не можа да се сдържи и попита какво ѝ е казал, че я е накарал почти да избяга, въпреки че преди това не бяха успели да я изгонят.

– Ами, аз ѝ казах, че бизнесът отива на Северния полюс, а икономиката – в Лондон, така че тя изглежда се страхуваше, че отива на грешното място.

Целият екипаж не можеше да спре да се смее на тази комична ситуация. Но как иначе можеш да се справиш с такива упорити хора?

 

Rate article
В самолета влезе красива руса жена. Тя имаше билет за икономична класа, но седна в бизнес класа.